Tårta typ.

Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist minsann. Jag har fått lägga energi på att leta upp öronproppar och replokal till Nisse. För han och hans vänner Benny, Lenny och Ragnar har startat ett hårdrocksband. Tror dem. Fast än så länge låter det mest som oljud. Nästa vecka ska jag satsa på att lära dem några ackord så att de faktiskt kan börja spela något ordentligt på sina hemmasnickrade minigitarrer. Men de är rätt söta, så att de kan väl få spela här lite till innan jag kickar ut dem för att jag får huvudvärk. Kanske skulle ta och sy sånadär ABBA-dräkter till dem? Men paljetter och platåskor? Det hade nog blivit uppskattat.

Idag, eller det blir egentligen igår, fredag i alla fall. Jag och mina kära vänner bakade tårta för hela slanten. (Och ja, hela slanten kan man verkligen säga. Jag hade 140 kr i sedlar plus några småmynt, och kalaset i kassan slutade på närmare bestämt 141.50 kr. Det kallar jag skills! ) Vi ska nämligen överraska vår gamla fotbollstränare på hennes födelsedag imorron, idag då. Så självklart är tårtan utformad som en fotboll. Typ. Så gott vi kunde. Ni får se en bild på den sen när jag orkar slänga in dem på datan. Vi kämpade en hel del med den här vacka skapelse så en liten applåd är vi allt värda tycker jag. *APPLÅD* Tackar, tackar! :)

Sen kan jag ju meddela att min kommande vecka blir väldigt intressant ju.
Tisdag= A-kursprov i svenska på två timmar.
Onsdag= Nationella i engelska, muntligt.
Torsdag= Kemiprov.

Man liksom bara YES! -.- Jag dör. Och veckan efter är det fanimej minst ett prov till. Plus lite inlämningar och annat smått och gott som de där hemska individerna, som kallar sig lärare, har hittat på att plåga oss med. Fråga mig inte hur jag orkar och hinner med, för det förstår jag inte själv ens en gång.


5 dagar kvar tills 3 månader. Helt sjukt vad tiden går. Och jag har aldrig varit gladare :)
Jag älskar dig Tobias <3

Deeeeeg.

Imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att jag skulle vara så nedrans aktiv idag. Jag skulle plugga till fysikprovet, städa rummet, motionera eller åtminstone ut och gå en runda och typ rensa garderoben. Jag visste att vi skulle åka hemifrån vid halv tre till mina små fiskusiner. Men jag gick upp vid tio, så jag hade ju tid att göra i alla fall en av grejerna. Trodde jag på det själv ens en gång? Nej. När klockan var tolv hade jag precis kommit ur duschen. Efter någon fruktansvärt onödig timme vid datorn, berättade min bror att det var Talang-repris på tvn. Det var jag ju såklart tvungen att inspektera. Sen hann jag väl typ fixa frillan och sminket innan det var dags att åka. Så aktiv var jag.

Hemma hos fiskusinerna, de heter så för att de är så små och söta, blev det ett himla liv i stugan. Adam fyllde fyra år, och han satt och berättade för mig att han först hade varit noll år, sen blev han ett år, sen blev han två år, och sen blev han tre år, och sen blev han fyra år, och sen blir han fem år... Ja, det var jobbigt att lyssna på, så ska jag lida, så får ni lida. Han räknade till tolv innan han slutade, och bara för att det var kul så frågade jag "Och vad blir du sen då?"
Då svarade han "Sjutton!" Och såg stolt ut. Då skrattade jag. Han är rätt gullig den lilla fjanten. Helt överspeedad har han och hans brosor varit hela dagen. Tänk er tre killar, 8, 6 och 4 bast, det är ju inte tyst i många sekunder. Möjligtvis när de precis har fått tårtan. Som dessutom var mycket god.

När vi kom hem igen hade jag bestämt mig för att verkligen ta tag i fysiken. Jag städade först undan på rummet så att jag fick plats, sen satte jag mig ner, väl förberedd med chips och läsk. Men jag kan ärligt säga att jag tror att jag får hälsa goddag till mitt första IG på gymnasiet. Jag fattar inte ett piss av vad det handlar om. Jag läste igenom kapitlet, tänkte okej, vi tar en uppgift. Jo just det. Jag läste den, kollade i facit, förstod inte hur jag skulle räkna ut den. Tog nästa uppgift, och det slutade likadant. Kollade i mina anteckningar, sen gav jag upp.

Jodå såatt, som morfar säger åtta gånger i minuten, där fick ni lite information om min dag, om det var något som intresserade er, vilket jag egentligen inte skulle gissa på. Men jag tyckte det var skoj att skriva, så jag räddade ju världen en liten aning i alla fall. Typ.

Äventyr på Ica Maxi

Goddagens alla små tvåbenta djur och eventuella hundar och katter som råkar läsa detta med. Jag kan ju börja med att berätta om min gårdag, som var himla trevlig måste jag säga. Grillning på stranden stod på schemat. Eller vi var ju i och för sig inte just på stranden. Vi hamnade på en gräsplätt, där det inte blåste så mycket. Vi kvinnor är ju känsliga för sånt. Men vi var inte ensamma. Det var väldigt många som tyckte att det lät bra med grillning. Så vi kan gissa på en 50 pers som satt spridda över gräsplätten. Vissa hade det ju mindre trevligt än vad vi hade. Slutade med slagsmål i en hörna, och så skulle de ringa alla kusinerna ni vet. Men vi satt mest och tittade på, och sen pratade vi med polispolispotatisgrisarna när de kom och hälsade på. För då fanns det inga kusiner där, så vi fick berätta vad som hade hänt. TobbE ville bjuda bort vår äckliga korv, men de sa tack, men nej tack. Ni vet sådär artigt som bara allmänbildade människor kan. Men de fick lysa oss lite i huvudet med sina coola ficklampor ett tag, sen pratade de lite trams, innan de bestämde sig för att gå bort och se om de kunde hitta några kusiner. 
Vi fortsatte med vår trevliga kväll och åt upp alla korvar förutom den halva som blev svart och stenhård. Fast halvvägs igenom korvätandet tog korvbröden slut, så vi hittade på en ny uppfinning. Man skulle kunna se det lite grann som fransk hotdog, fast man byter ut brödet mot plastpåsar. Men då äter man såklart inte upp påsen utan skickar den vidare till nästa nisse som är sugen på korv. Det gick hur bra som helst.

Vi fick skjuts hem av Jujjus mamma. Det tackar vi för. Sen sov tobbisen här, och vi skulle upp tidigt som tusiken i morse. Hans musikalträning i Klippan började 9.30, och bussen från munka avgick extakt en timme tidigare. Så vid halv åtta i morse började TobbEs kusin skratta oss i öronen. Alltså hans alarm på mobilen. Så det var bara att dra sig upp ur den varma sköna sängen för att bre mackor och titta på när TobbE åt frukost. Sen var jag till och med så söt så att jag följe honom till bussen. Och idag var vi i tid, så vi hann pussas ordentligt innan han skulle åka.

Det tog nog dubbelt så lång tid att gå hem. Jag var ganska slö om man säger. Jag gick och funderade över livet och navelludd i stället. När jag slutligen kom innanför dörren, gick jag och la mig i soffan och somnade. Låg där och snarkade i typ två timmar innan pappa kom och väckte mig, så då gick jag ut och somnade på studsmattan i stället. Gotte. Men sen kom jag på att vi inte har några buskar ut mot cykelstigen, där alla springer och rastar sina hundar. Så jag fick nog några blickar, men jag sov inte sämre för det.

Någon timme senare bestämde jag mig för att vakna till liv på riktigt, och följde med mamma till tha big city och Ica Maxi Stormarknad, för att inhandla veckans föda. Jag måste nog varit den enda i hela affären som gick och log samtidigt som jag yrade runt och letade efer honung och flingor. För att jag gick och lyssnade på alla andra.
Kan ni tänka er ett riktigt typiskt gift par, i 55-års åldern, antagligen barn som studerar och bara bor hemma för att få mat och tvättade kläder. Frugan har tjatat med sin gubbe till affären för att han ska vara bärhjälp. Jag stog och studerade detta paret när de stressade runt bland grönsakerna. Det roligaste var att titta på gubben som såg sådär hjälplös ut. Man kan riktigt se hur han tänker "jaja, det är ingen idé att säga emot... ta mig härifrån, det är fotboll på tvn". Stackars Sven-Erik.. Ja, jag tog mig friheten att döpa honom. Samtidigt stod frugan och malde på bredvid honom. "Behöver vi verkligen en sån? Jag köpte två förra veckan." "Kan du väga den, det är så tråkigt." "Hämta en sån." Ja, stackars Sven-Erik. Men det är ganska kul, för det kvittar vart man än tittar sig om, så ser man tre-fyra Sven-Erik's runt om en, som bara vill därifrån. Men de går runt där som robotar och gör allt som de blir ombedda att göra.














Här på bilden, som jag ritade bara för er skull, ser ni längst till höger Sven-Erik med tjatig fru. Där ser vi hur trött han är.
I nästa gång är det mamma Anna, 34, men sönerna Timmy, 6, och Oscar, 4. Mamma Anna ser lite lätt frustrerad ut när barnen springer iväg.
Sedan är det mamma Gun, som egentligen har gett upp hoppet om att få prata med sin son som går bakom med mp3 och lurar i högsta hugg. Han fick bara följa med för att de skulle köpa nya skor.

Men det som gjorde det hela ännu lite roligare var att TobbE alltid säger att han aldrig vill bli vuxen. Sådär tråkvuxen. Och det var endast tråkvuxen-kommentarer som bubblade runt i luften där inne. Man hörde inget annat. Så samtidigt som jag gick och studerade människorna, hade jag TobbE i tankarna, och hur hans reaktion hade varit. Och då började jag skratta ännu mer.

Så där har ni ett tips nästa gång ni blir medtvingade till affären. Spring runt och lyssna så mycket som möjligt på alla som går där och hitta på massa dumma historier om dom. Du kommer garanterat skratta, och inte vilja lämna stället.

En mycket bra torsdag :)

Tuudels puudels ;D Betyder ungefär hejsan pudlar. Jag tog pudlar för att det rimmade. Fast det hade varit roligare med typ flodhästar. Så typ Tuudels Hippos! Välj själv.

Idag började min dag så bra som den bara hade kunnat göra. Jag vaknade snarkandes bredvid min alldeles egna pojkvän. Det slog mig för cirka en kvart sen, när jag satt och tittade på massa söta bilder på oss, att det här är min pojkvän! Min alldeles egna pojkvän liksom. MIN! Fattar ni?! MIIIIIIN. SHIT! Och sen typ.. fan vad snygg han är.. :D Haha.

I alla fall, dagen som började bäst, blev ändå lite bättre. För TobbE offarade sig att ta fram frukosten till oss. Han sprang runt i hela huset och fixade fram brödrostar och mackor och sånt. Och sen kom han ner på rummet och sa att det var frukost. Så blev jag jätteglad. För jag tycker att det är pisstrist att duka fram. Så efter vår mysiga men tysta frukost ( jag var för trött för att prata), så gick vi och fixade oss sådär snygga som bara vi kan. På en kvart. Sen stressade vi som apor till bussen, och TobbE fick bli påsläppt i korsningen, typ 50 meter innan hållplatsen, bara för att chaffisen är så snäll.

Sen åkte jag till skolan och fick veta att vi faktiskt hade haft lektion i morse. Som jag var hundra på var inställd. Men det var ändå inget viktigt som jag missade eftersom att jag nästan är klar i alla fall. Så då fick jag mig en välförtjänt sovmorgon i stället. Det ska vi ju knappast klaga på. Fast något vi däremot kan klaga på var skolmaten idag. Det såg ut, luktade och smakade som kattmat med morötter i. Fast är det inte det forskarna har sagt? Att kattmat innehåller mer näring än skolmaten. Tänk om de har börjat mata oss med Whiskas? Jag tror att jag ska matstrejka.

Oerhört sömning dag

Välkommen tillbaka till ditt vanliga tråkiga liv. Första dagen i skolan efter lovet. Och den bjöd inte på några ovanligheter precis. Förutom kanske att vår mentor och idrottslärare Hasse, blev lagom lack på oss. Vi skulle vandra. Med packning. Hur kul låter det egentligen liksom? Meningen var i alla fall att vi skulle vara ombytta med en tung ryggsäck på ryggen, så att vi kunde bli riktigt svettiga som han sa. Men det var vi inte. Det var idag vi kunde skilja teknikare från naturare. Och jag är en stolt teknikare. Ingen ryggsäck för mig inte! Så vi chillade runt i våra vanliga kläder medans de tröga naturarna sprang runt med sina tunga ryggsäckar. Men bara för  att vi såg så lyckliga ut så kunde Hasse omöjligt vara sur mer än 10 minuter.

Annars var det väl inte mer ovanligt idag. Eller jo. Jag lyckades hålla mig jättevaken på kemin. Där brukar jag halvsomna ganska ofta. Ni vet när ögonen bara inte kan vara öppna längre. Men jag kompenserade det hela på fysiken i stället. Där satt jag och blundade i säkert två minuter. Och när jag vaknar till igen ser jag Oliver och Filippa som sitter och skrattar åt mig. Och fastän jag sitter längst fram så ser inte Lasse mig, utan gnäller på de längst bak för att de har dunkat huvena i bänkarna. Ha-ha. Det tyder bara på att jag håller på att bli en rutinerad slumrare! Det är icke illa. Tror ni att man kan skriva det i sitt cv? Nej, det är kanske inte så smart... Då tror de att man tänker slumra på jobbet. Inget bra alls.

Men jag har faktiskt varit duktig idag med. Jag har kommit en bit i min bok som vi läser i svenskan. Flyga Drake. Men den handlar om Afgahanistan, och jättemånga ord är typ persiska eller nåt skit. Visserligen oftast översatta, men inte alla. Och vad jag vet pratar vi inte persiska i detta landet. Så det var väl fruktansvärt onödigt att välja den boken?

Men när jag låg där och läste insåg jag att jag var lite mer trött. Så jag typ somnade i soffan i en timme. Vaknade lagom till maten och sen hamnade jag här. Jag är så jävla aktiv! YES!

Men jag har faktiskt varit lite mer duktig idag kom jag på. Jag och mina kylskåpsvänner, fast jag vet inte om de ska kallas det längre, de bor ju överallt i mitt hus nu.. Men ja, jag och mina små vänner rensade lite i min garderob. Fast jag vet inte om de var så mycket till hjälp. De lekte bara kurragömma och sprang och kastade runt alla kläder. Men de var trevligt sällskap i alla fall. Fast nu ska ni inte inbilla er att vi slet ihjäl oss. Vi började med en låda idag. Så nu har vi bara 7 kvar. Plus stängerna, som är fullproppade med jeans som jag antagligen inte ens kommer i längre. De har hängt där ett tag. Så när jag har rensat klart, så har jag väl hunnit slita ut det som jag sparade nu. Så då får jag väl börja om igen. Eller flytta hemifrån. Det är ju ett alternativ.

Och så puss på att jag får träffa min Tobbis imorron :) Han är bäst på att planera! <3



Söndagsmåndag.

Men tja! Det är måndag idag. Fast ingen riktig måndag. Det är en söndagsmåndag. De är inte så vanliga, så det gäller att ta vara på dem ordentligt. Det har jag gjort. Jag sov länge, och när jag gick upp ur sängen la jag mig i soffan och tittade på tv länge. Sen blev mamma lite småkinkig. Så jag fick resa på mig och måla klart. Efter en timme var det klart. Och sen hamnade jag här. Det hände lite annat emellan, men det var mindre viktigt. Fast det var nog det andra med om man tänker efter. Och nu fick ni läsa massa extra onödigt bara för att jag var tvungen att berätta hur onödigt det var. Ha-ha! Jag är ond.

Mitt lov har varit mycket trevligt också måste jag berätta. Jag har fått umgås med min favoritpojke en himla massa. Så vi har pussats så mycket så att TobbEs läppar håller på att torka ut. Så jag försökte slemma till det lite extra på slutet. Men då blev han lessen. Fast jag pussade på honom ändå :D
 
Och tyvärr måste jag göra er besvikna med att jag faktiskt åt en liten aning sill på påskafton i alla fall. Nedrans. Men jag tyckte inte att det var gott! Så det så! Men mamma hade geggat ihop en röra som såg jättegod ut. Det är liksom jag helt kär i. Jag ska ha en såndär tröja ni vet, I <3 NY typ, fast I <3 Röror. Och sen ska jag ha en I <3 Miniräknare. Men det hör inte hit. Tillbaka till mammas röra. Det var i alla fall lite sill i den sa hon. Och när jag stod där och velade om jag skulle ta en macka ändå eller strunta i det, så hade hon redan slängt upp en på min tallrik. Så det var ju bara att se nöjd ut. Men den smakade sill ändå fastän det bara var "lite" sill i den. Ingen hit alltså!




2 månader och 14 dagar <3
Jag älskar dig.

Påsk & TobbEtuff

Hej alla barn! Idag är det påskafton. Då ska man äta mycket ägg och ännu mer godis, och INGEN sill. Det vet jag. Och jag och TobbE har redan varit och grävt ner oss bland godiset. Gott var det. Fast vi fick smyga lite så att inte mamma såg. Och vi har ätit nudlar och hoppat studsmatta. Nej, inte samtidigt. Fast vi åt nudlarna på studsmattan. Tills vi insåg att det blåste jättemycket, så då satte vi oss på trappan och lekte schteeekare. Typ.

Snart kommer det hit massa människor för att äta upp vår mat. Därför har jag varit så duktig och städat. TobbE satt vid datan medans jag sprang runt och plockade undan i racerfart. Men jag ska väl inte klaga. Han spelade ju faktiskt massa fin musik för mig på gitarren också. Det är han duktig på minsann. Och så hjälpe han mig att måla igår. Det slutade med att TobbE gick runt med en grön mustasch, och jag fick färg i ögat eftersom han smällde penslen full med färg rätt i pannan på mig. Men vi blev faktiskt klara med väggarna. Skitbra!

Jag och TobbE har tagit vårt förhållande till en ny nivå. Jag bloggar medans han spelar Zelda. Tv-spel för alla som undrar. Och så lyssnar vi på Noice. "Svart läder, skinklever.." tralala.. ;D

Nej, nu ska jag pussa på honom så mycket att han blir arg. Sen ska jag sitta och titta på honom så han blir irriterad. Sen ska jag se söt ut och berätta hur mycket jag älskar honom. :D <3



Fattigare än i morse.

Jag överlevde! Jag överlevde alla gamla tanter som kör till höger och vänster och som på något konstigt vis ändå har tillstånd till att köra bil. Död åt tanterna säger jag bara! Jag fick i alla fall ihopskrapat lite nödvändigheter till sist utan några större incidenter. Så jag återvänder nog till detta enorma ställe nästa gång jag känner mig sugen på att göra av med pengar. Jag och min shoppingvän blev väldigt förvånade idag också. Vi åkte hemifrån senare än vanligt, så vi var väl inne i affären vid halv 10. Och redan vid 12 var vi färdighandlade. Vi försökte hitta på saker som vi hade glömt att kolla eller var tvugna att kolla igen. Men nej. Så det var bara att vänta på att mamma skulle bli klar, och sen gick vi med tunga steg mot vårt hemska öde. "Domdomdom domdomdomdomdom dom" (Tänk starwars!)

Kassorna.

Men det gick bra även denna gång. Pengarna räckte. Så vi kunde andas i normal takt igen.
Efter det blev det mat, och det var efterlängat. Jag hade ju inte ätit sen jag tryckte i mig min macka på underklädsavdelningen. Det blev alltså kebabtallrik. Men inte på Döner Kebap. Det var lite synd, för han är så ful.
När vi hade tuggat färdigt sprang vi bort till netonnet. En Mp3 till mig och en till lillebror. Tack så mycket mamma! :D

Nu ska jag bara göra ingenting och vänta på att TobbE slutar hoppa runder så att han kan svara på mitt sms. För förhoppningsvis kan jag hälsa på honom ikväll. Det tycker vi om!

Besök hos farmor

Godkväll kamrater!
Idag vaknade jag bredvid min favoritsängkompis, Tobbisen. Vi låg och tittade och log mot varandra och såg sådär allmänt lyckliga ut, som bara vi kan. Tobbe sa en gullig sak till mig häromdagen.
"Jag tycker synd om alla andra."
"Vaddå menar du?"
"Att de inte får ha det lika bra som vi."

Och så såg han sådär söt ut som bara min Tobbe kan göra. Och jag tycker han har alldeles rätt. Så tänk på det nästa gång du tror att du har det bra ;)

Efter att vi hade tittat klart på varandra för den stunden, gick vi upp och tryckte i oss mackor. Ner och fixa till oss lite, och sen bar det av mot bussen i vanlig stress. Jag kommer nog aldrig klara av att gå till bussen i tid. Fast idag gjorde det inget för den var sen. Så jag väntade med Tobbe på ena sidan av gatan, pussade på honom och sen åkte han till Klippan. Då gick jag över vägen och väntade på bussen mot Ängelholm, för jag skulle nämligen hälsa på min fiskusin Ida.
Väl hemma hos henne satt vi och pratade massa trams, och åt lite mer mackor. Sen bestämde vi oss för att röra på oss lite i det fina vädret. Det slutade med att vi gick till farmor. Hon är söt våran farmor förstår ni.
Det började med att vi inte kom ihåg koden till hennes port. Så fick vi ringa upp till henne så hon kunde släppa in oss. Vi ställde oss i hissen bredvid varandra och tittade oss i spegeln för att fixa till håret och göra lite fula miner. Väl inne hos farmor slängde sig Ida över hennes rullator och körde några varv i lägenheten.
"Akta hörnan!"
"Sakta ner! Sakta neeer!"
"IDA! Vad har du gjort med mina mattfransar!"

Men hon fick sluta i lagom tid så att inte farmor fick sig en hjärtattack. Det hade ju inte varit så kul om man säger..
Lilla Ing-Britt, som hon heter fast jag inte visste det förrän jag var typ 10, bjöd oss på massa godis och bullar och annat ätbart. Sen blev vi så mätta att vi höll på att somna i soffan. Då passade Ida på att måla på farmors julblomma, som inte var någon blomma längre, utan bara två långa blad som hängde kvar sådär på en höft. En gubbe på vart blad ritade hon. Sen fick farmor inspektera och klaga lite. Och vi skrattade. Sen målade hon en gubbe på min fot också. Finfint (y)

Några timmar senare tog jag bussen hem, åt lite mer mat, och slängde mig ner framför datorn. Snart kommer muppen hit, för vi ska ladda inför morgondagen, då vi ska boxas med gamla tanter på Ullared. Kan bli trevligt, men fattigt!

Zlipperzfesten

God söndag alla glada små barn. Igår var det Zlipperzfesten som jag berättade om. Dagen började med att vi segade oss upp ur sängen. Fick i oss lite mackor och begav oss till Östra Ljungby, efter att Emelie hade städat klart sin bil. Hon var väldigt noggrann med att vi inte fick gå in, innan hon var färdigstädad, så det var ju bara att vänta.
I Östra blev vi välkomnade av stekarna på trappan. De var ju inte så värst flitiga där, så jag och muppen fick dra igång folket lite. Vi flyttade bord, dukade, fixade sallad och annan mat i cirka 6 timmar innan gästerna började krypa in. Redan då var ju trött i mina små arma ben. Men det var bara början av kvällen, så det var bara att bita ihop och se glad ut.

När stressen med all mat som skulle fram var över, kunde vi slappna av i någon timme och titta på "Trollis", en trollkarl som uppträdde för alla gästerna. Men jag tyckte faktiskt att han var lite för tuff för att kallas "Trollis".
Eftersom att det var ganska överfullt vid borden, fick vi slinka ner vid våra kära föräldrar, som satt typ längst fram. Så jag fick då automatiskt bli lite delaktig i hans små trolleritrix. Hela föreställningen slutade med att jag och en till fick skriva våra namn på varsitt kort i hans magiska kortlek. Sen kastade han upp hela kortleken i luften, och mitt kort fastande uppe i taket, som var typ 4 meter upp. Så det sitter nog kvar där fortfarande skulle jag tro. Jag fick väl höra typ 40 gånger "Ska du inte klättra upp och ta ditt kort?". Och så skrattade de, och tyckte att de var jätteroliga. Fast när man har hört det 38 gånger redan, så blir det inte riktigt så roligt längre :p Men det var bara att skratta med alla små rödögda, vinglade gubbar.

Efter det fick vi jobba vidare och plocka undan och diska. Sen skulle vi bara koka cirka 8000 liter kaffe. Så jag blev duktigt trött på det. Jag tror att kaffeångerna satte sig rätt i näsan på mig, för jag blev väldigt pigg igen. Richard tittade helt chockad på mig, när klockan var dags att avluta kvällen och börja städa undan allt, "Du ser ju fan pigg ut!?" Jaaa. Jo det var jag nog. Så jag städade lite till.

Var hemma vid halv tre ungefär, och först när jag la mig i sängen, insåg jag hur trött jag var egentligen. Det tog inte många minuter att somna kan jag meddela. Men vaknade ändå ganska tidigt imorse. Vid halv tio öppnade jag ögonen, och då kunde jag inte sova mer, hur mycket jag än försökte. Så vid 10 var jag uppe i köket och chockade min pappa. "Vänta nu lite! Mamma gick upp precis!" Sen tog jag en macka och berättade om kvällen för alla som var intresserade.

Idag står det måleri på schemat. Mina föräldrar har kommit på att friggeboden som jag målade om förra året, ska målas om igen, i andra färger. Den ska ju vara samma färger som huset så klart. Så då åkte jag på jobb igen. Men muppen ska hjälpa till var tanken. Om hon nu kan vakna till liv. Jag kännner på något sett på mig, att det kan ta ett bra tag innan hon gör det.. Får väl ringa och tjata lite på henne sen ;)

Men nu ska jag städa lite här bara för att Tobbe tjatar. Men han är söt ändå, för han kommer hit ikväll! Då blir jag lycklig som ett barn som får godis på en onsdag! :D


Mitt lokalsinne är på bättringsvägen



Nu börjar det bli riktigt grönt också :)

Var i skolan idag, det kunde ni väl inte gissa? Dagen rullade på som vanligt. Fick reda på resultatet från samhällsprovet på massmedia och ekonomi. MVG. OHYES! Jag är faktiskt stolt som tuppen (kan man säga så fast man lever på 2000-talet?)  över mina betyg på senaste tiden. Bara skitbra överallt. Känns som att jag börjar få ordning på livet igen. It's Great! (y)

Bilden ni ser togs innan när jag begav mig ut på en liten cykelrunda, som kanske inte blev så liten om man tänker efter. Jag började i riktning mot skogen, och sen följde jag min näsa upp imot ekebo. Och när jag inte riktigt hade koll på var jag bafann mig, så chansade jag. Och vet ni? Jag gissade rätt! Jag hamnade precis där jag trodde att jag skulle hamna. Och det är inte illa för att vara mig. Jag måste ligga på listan över Sveriges sämsta lokalsinne. Det tog typ 4 gånger att lära mig vägen hem till TobbE någorlunda. Och man svänger typ två gånger på hela vägen. Annars är det bara rakt fram. Hur tryggt känns det liksom?
Så det blir ju en extrastjärna i pannan på mig då ja. Och nu ska jag snart hjälpa mamma med maten och skryta om mina betyg. Och vi äter faktiskt normal mat fastän jag bor i Munka. Jag blev ju mobbad för det idag igen av mina kära klasskamrater. De trodde typ att vi gick ut och slaktade hästar på åkrarna. Det gör vi inte, för alla som nu blev fundersamma. Vi äter samma mat som alla andra. Stekt get med rötter och sånt mumsigt.

Imorron är det Zlipperz-festen. Dvs Muppes farbrors, Rickard, dansband. De ska ha en riktig röjarfest och få alla pesionärer och andra 50-åringar skaka på rumpan. Och jag och Muppen ska vara där och bevittna allt. Kan bli trevligt, kan bli riktigt trevligt!

Jag saknar min pojkvän jättemycket idag med. Fast det gör jag egentligen alltid. Men idag är det lite extra. Bara så att alla vet det också :) Det kan ju vara bra att ha koll på någon dag.

Thuuuursdag.

Idag är det minsann torsdag. Jodå såatt. Jag kände att jag utnyttjade min håltimme extremt bra idag. Jag, Anton och Christian låg och sov i varsitt hörn av soffan. Sen började jag få massa epilepsianfall och då började Anton skratta så att jag vaknade igen. Tack för den liksom. Men lika bra var väl det, för 10 minuter senare började kemin. Satt och gnuggade mig i ögonen och gick lite zombieaktigt i riktning mot skåpen.

Jag klarade hela skoldagen galant utan att drömma mig bort överdrivet på någon lektion. Det är en bra prestation av mig. Och matten gick ju riktigt bra också. Vi fick tillbaka våra prov. 29/34. Och detta resultat presterat efter ca 3 timmars sömn, ni vet den där gången jag hade telefonmöte med Tobbisen halva natten. Det är fan inte illa! Så nu säger vi grattis till mig allihopa!

Efter skolan hann jag hem ett litet tag, och sen kilade jag bort till muppisen. Jag blev påtvingad Muppmam's Dumlekakor alldeles helt mot min vilja! Eller typ. Jag gick och hämtade dem själv när hon sa att det fanns. Så det beror ju helt och hållet på hur man ser på saken. Muppen föreslog att vi skulle städa undan i mupp-parent's sovrum. Det ser litegrann ut som att andra världskriget fortfarande pågår där inne. Nej, nu ska vi inte vara sånna. För man ser egentligen inte alls vad som händer därinne :D
Men ja, när muppen såg vilket enormt projekt hon hade gett sig in på, gav hon upp direkt. Hon ställde sig och tittade sig runt omkrig, drog lite in någon byrålåda, och sen vände hon sig om. "Nej, om man skulle tvätta." Och så gick hon ut igen. Så att det blev inte så mycket med den städningen. Fast jag kan ju inte direkt säga att jag blev ledesen.
 
Och det är snart lov. YES! :)

1 april, jag skämtar inte!

Ni skulle bara veta hur glad jag blev idag. Jag fick ett litet överraskningsbesök när jag satt i skolan och räknade sekunderna. Helt plötsligt stog min TobbE och muppis där. Helt knas liksom. Så det tog ett tag innan jag kopplade, och sen skrek jag typ rätt ut "Vad gör ni här?!". Jättelycklig blev jag! Det var precis vad jag behövde. Så jag tyckte min färgglada tomatbild passade bra in idag.

Annars har min dag varit ganska mycket som den brukar. Räknat matte med franska utbytesstudenter, lyssnat på lilla Lasses sorgligt dåliga engelska, fått en gravid pojkvän och ätit pytt i panna. Det var very goodi.

Idag vågade sig Nisse fram och peta på TobbE. Det verkar som att terapin mot hans fobi för långa människor har hjälpt en aning. Fast det tog en himla tid att ta sig ut från garderoben och våga sig upp i sängen. Sen petade han väldigt fort i TobbEs öra och sprang fort som bara den därifrån igen. Fegis..

En till, älskling :)<3

RSS 2.0