4 månader och världens bästa helg.

Good afternoon people. Nu tänkte jag plåga er genom att berätta om min underbara helg med världens bästa pojkvän. Det började i fredags med att jag åkte hem till honom. Efter att TobbE hade tjatat till sig pizza begav vi oss till Marie. Där blev det spel och skratt. När vi kom hem grillade vi resten av våra marshmallows över våra söta värmeljus.

Morgonen började med att titta, le och pussa på min tobbis extra mycket, eftersom att vi hade 4 månader :) Sen fick jag minsann Nutella-mackor. WIHO! Och sen, vet ni vet ni vet ni! Fick jag lyssna på när Tobbe spelade och sjöng en låt för mig. Som han själv har skrivit. Till mig! Blir man glad eller? Ja det blir man! Jag fick pappret med texten, det ska jag typ rama in och titta på ungefär 18 000 gånger om dagen.

Sen tog vi i alla fall bussen hem till mitt lilla hus. Där fortsatte mysandet, och Tobbe erkände att jag vann tävlingen om vem som kunde vara mest romantisk. Och när Tobbe själv erkänner att någon annan är bättre, då är det bra! ;D Han fick ett fint halsband av mig med. Jag var så orolig att han inte skulle tycka om det, men när jag såg hans ansiktsuttryck när han öppnade asken behövde jag ju inte oroa mig mer. Han såg väldigt glad ut, och sa att ett sånt halsband hade han önskat sig sen sin konfirmation. Är man bra eller? ;)

Vi lagade mat som blev pommes och kycklig, och eftersom att Tobbe hade ett finger med i spelet blev maten riktigt god. Sen satte vi oss i uterummet och lyssnade på mina skumma grannar. Eller egentligen var det mina grannars barnbarn som sprang runt och skrek. Ganska roande.

Idag har vi hunnit en runda till affären för att köpa glass. Stackars Tobbe fick höra på mitt böl hela vägen hem om mina skoskav och så fick vi stanna var tionde meter för att det gjorde ont :D När vi kom hem råkade det bli lite vattenkrig. Tobbe lyckades lyfta upp mig från studsmattan och släppte ner mig i poolen, sen var det krig! Vi sprang några varv runt huset, Tobbe först och jag efter med vattenkannan i högsta hugg. Och när vattnet var slut bestämde vi oss för att avsluta kriget, för att båda har sämst kondition. Efter att vi hade bytat lite kläder skulle vi göra äppelpaj. Det är ju faktiskt mors dag idag. Och bra blev den, tyvärr fick Tobbe åka hem innan han hann smaka på den. Och nu saknar jag honom redan <3


Sara och Filippa, yra som få!

Kan börja med att berätta att mitt kemiprov faktiskt gick ganska bra, känns det som i alla fall. Och eftersom att vi slet så hårt med provet, blev vi lediga resten av dagen. Det var bara lilla Lasse som tyckte att vi ändå kunde gå på matten, men vi ville inte det. Så jag och Filippa åkte på äventyr mot Helsingborg. Jag skulle äntligen få köpa nya skor, som jag har försökt att planera in nu i typ två veckor. Vi hade räknat ut så snyggt att när vi kom till Hbg med tåget, skulle det gå en buss cirka 4 minuter efter mot Skopunkten, och den skulle vi med hade vi bestämt. Men det hade tydligen inte busschauffören. För när vi väl hade  lyckats hitta station F, så hade bussen redan kört.

Men det var lugna puckar tänkte vi, det går ju en massa gröna bussar runt i hela stan. Vi kollade upp vilken av alla som gick till Berga, för så mycket visste vi. Vi hittade en buss som stannade på V. Berga, och så chansade vi på den. Men väl på bussen, hittade vi ingenting. Vi satt och tittade ut genom fönstren och funderade på var vi skulle hoppa av. Ingen av oss hade egentligen riktig koll på vart vi skulle. Det slutade med att vi åkte förbi hela Berga, och hoppade av på Väla.

Där var vi i alla fall på säker och välkänd mark. Och vi visste att om vi tog 506:an från väla skulle vi hamna rätt, men den gick ju såklart inte förrän en timme senare. Så vi fick springa runt på väla ett tag och Filippa fick handlat sina skor i alla fall. Och sen äntligen, fick vi ta bussen till kära Skopunkten. Det tog alltså ungefär 1 ½ timme extra för att komma dit. Men skor blev det, och sen begav vi oss till Hgb igen.

Där sprang vi runt i blåsten och yrade. Filippa storhandlade på Gina Tricot och jag fick vara smakråd. Och efter vår shoppingtur där bestämde vi oss för att åka hem. Kollade tågen, och om vi skyndade oss skulle vi hinna med 16.04 tåget. Jo eller hur. När vi hade sprungit ner för hela rulltrappan ser vi att dörrarna på tåget stängs och Filippa börjar springa bort mot den dörren där gubben som går på sist står. Hon började banka på rutan, men han bara pekade på klockan och skakade på huvudet. Och skrattade! Hemska männsika! Så där fick vi stå och se tåget rulla iväg. Det är ju en upplevelse det med.

Men vi bestämde oss för att kränga donken i stället. Och Filippa kom på den smarta idéen, att om hon någon gång blir tjock, skulle hon skylla på tåggubben. Det var ju hans fel att vi fick vänta en halvtimme tills nästa tåg. Man skulle nog kunna kalla det världens bästa resonemang. Efter att jag hade brännt upp halva min tunga på min oboy, gick vi ner till perrongen igen. Och den här gången hann vi faktiskt med tåget.

Kan ju bara meddela att jag var nära på att missa min buss när vi väl var i Ängelholm också, men det var en snäll busschaffis idag. Busskortet har alltså gått på högvarv idag. Heja Skånetrafiken!

Imorron är det fredag och jag får äntligen träffa min pojkvän. Hur nedrans bra som helst faktiskt :D<3


Onsdag igen, som så många gånger förr.

Hej, måste ju vara världens tråkigaste ord... Eller kanske inte världens, alla i hela världen pratar ju inte svenska. Men om vi säger Sveriges tråkigaste ord så ljuger vi ju inte. Så om jag skriver Merhaba istället så blir alla glada. Speciellt turkarna, för det råkar faktiskt vara turkiska. Kolla själv google translate.

Idag har jag haft matte till ingen nytta. Jag funderade väldigt starkt på att ha sovmorgon och börja efter min tråkiga håla istället. Alltså klockan 10.50. Men så kom jag på att vi skulle få tillbaka våra prov på matten, så då blev jag väldigt nyfiken. Så jag pallrade mig upp ur sängen i alla fall. Men vet ni vad? När jag kommer till mattelektionen, berättar lilla dum-i-huvudet-lasse att vi inte alls skulle få tillbaka några prov för de var inte helt och fullständigt korrekt färdigrättade. Förstår ni min frustration? Jag blev arg. Och la mitt huvud på bänken för att sova, men det var tydligen inte omtyckt, se lilla lasse hade nog vaknat på fel sida idag. Så jag skulle försöka att hålla mina ögon öppna, och det är ju inte det lättaste när man har en tråkig mattebok under näsan.

Jag tog mig i alla fall igenom lektionen, och sen väntade veckans drygaste stund. En och en halv timme håla. Själv. Alla andra läser språk, förutom några stackars datanördar som jag helst inte socialiserar mig med. Men jag brukar alltid ha tur att det är någon som inte orkar med sin språklektion och vill umgås med mig i stället. Men inte idag, inte. Det var prov till höger och vänster, upp och ner, framåt och bakåt, på tvären och på bredden. Så stackars lilla jag fick plugga kemi... Men det är tur att min pojkvän är söt och underhöll mig ett tag, så kunde jag använda det som ursäkt för att slippa lite kemi. Hur bra som helst.

Och för alla som undrar så är det tre dagar kvar tills det är 4 månader sen jag fick världens snyggaste kille. Det är ju verkligen inte illa alls om jag får säga så :D <3



:) <3

Nu mina vänner ska ni få höra! I onsdags efter skolan åkte jag hem till min mycket snygga pojkvän och har umgåtts med honom tills klockan 17.10 idag, eller om det kan ha varit 17.12.. Har inte riktigt koll på när bussen kom och förstörde min fram tills dess underbara dag.

Under dessa dagarna har vi såklart hittat på en himla massa trams. Spelat in video till Future Idiots, haft grillkväll utan att grilla för vi åt pizza i stället, åkt till väla, haft tjejkväll med ansiktsmask och filat naglarna och annat tjejigt ( Tobbe kommer att slå mig för att jag berättar detta för omvärlden :D ), vi har grillat marshmallows över värmeljus, och tagit hål i Tobbe, ett i läppen och ett i vart öra, varit på bröllop ( nej, inte mitt och tobbes, ni behöver inte oroa er att ni har missat något ), spelat gitarr för hela kvarteret och ätit mat. Ja, det var nog det mesta. Och såklart så har vi pussats en nedrans massa också.

Här kommer den vacka bilden från när Tobbe underhöll grannarna med högsta ljudet på förstärkaren så att Adam som bor en gata bort ringde och undrade om det var Tobbe som spelade :)


Lägg märke till att han har kostym och tofflor. Mycket vacker kombination. Och ni undrar antagligen varför han har kostym på sig, och det är för att han är så äckligt bra på att spela gitarr så att han och Christina fick spela och sjunga på bröllopet som jag nämde innan. Och jag och Christinas mamma satt och tittade på dom och såg lyckliga ut.

Haha, nu skrattar vi lite, för min bror skulle precis gå in och klaga på att jag skulle sänka musiken, men när han skulle gå in genom dörren slog han tårna i tröskeln och den minen var inte att leka med! Och sen hoppade han bakåt på en fot samtidigt som han sa alla fula ord han kunde komma på och stängde dörren :D Säger bara en sak, Skadeglädje!

Nu ska jag minsann ta och trycka i mig något riktigt onyttigt och tjocka mig med en film eller något i den stilen. För det tycker jag om :)

 

Way to mycket tacos..

Tjolahejsan

Jag känner mig typ sjukt asduktig! Jag har fixat klart min del av labrapporten, så nu ska bara jag och Filippa smacka ihop allt så att det blir riktig klass på skiten också. Men det gör vi imorron. Så nu ska jag bara kolla igenom lite matte tills imorron, nationella to the people, jäähäj..

Hela min helg har jag umgåtts med min absoluta favoritpojkis. Att vakna bredvid världens största leende kan vara skrämmande och chockerande den första sekunden, men sen blir man bara glad och helt jävla överlycklig. Det tackar man ju knappast nej till. I fredags var det fest hemma hos tvillingarna Persson, och det bjöds på tacos. Ni ska få höra en rolig sak om mig och tacos senare. Kvällen var himla trevlig men nedrans kall. Så jag och Tobbe kilade hemmåt och frös ännu mer på vägen hem. Det var inte nådigt!

På lördagen åkte jag och familjen för att fira min kusin som fyllde 14 minsann. Efter några timmar bland skrikande ungar och tårtor bestämde jag mig för att dra ner mot stan och joina mina vänner. Vi kollade Future Idiots, och hoppade och sjöng. Sen stod jag och muppen och skrattade när Tobbe, David och Stuhr bestämde sig för att de också ville vara med på scenen. Efter lite juckande mot Alex hoppade de ner igen och vi alla fortsatte att skrika till låtarna. Mycket trevligt må jag säga.

Mamma och pappa kom och hämtade oss, och då var Angelica i full gång med att köpa mat. När hon sätter sig i bilen lovar hon att inte kladda, men det tog väl en halv sekund så hade hon kletat sås på stolen. Och jag skrattade :D

Väl hemma hade Tobbe visst bestämt sig för att han väldigt gärna ville spela en låt för mig. Självklart en av Green Day´s nya låtar. Och jag blev väldigt glad, han sjöng ju till och med för mig. Min pojkvän är väldigt söt förstår ni :)

Hela söndagen var det säck som gällde med det kändes fruktansvärt bra. Och sen begav vi oss mot Klippan. Och nu till det där roliga som jag skulle berätta om tacosen. Jag åt då alltså tacos i torsdags i skolan, i fredags hemma hos Ida och Emelie, i lördags hemma hos kusinerna, och eftersom att Tobbe tyckte att det var jätteskoj, beställde han tacos hemma hos sig också. Så för fjärde dagen i rad fick jag lassa upp köttfärs och gurka på mitt runda lilla bröd. När jag sa det till familjen Olsson gav de mig tillåtelse att slå Tobbe, men jag tyckte att det verkade onödigt, så jag pussade på honom istället.

Och idag fick jag vakna hos min Tobbis igen, lagom trött, och fick ännu ett nytt gulligt smeknamn, Exorcisten. Han tyckte väl att det passade in på mitt utseende just för tillfället. Efter lite frukost och fix, lämnade jag av honom vid skolan och sen traskade jag vidare. Jag hade nog egentligen kunnat krypa mot bussen för det var cirka 40 minuter kvar. Jag gick ner mot stationen i gubbfart, alltså inte speciellt jättefort, och sen satte jag mig ner och funderade på om jag orkade plocka upp kemiboken och plugga lite.. Men jag inbillade mig att jag kunde ju göra det på bussen sen istället.. Men där somnade jag, och det kändes mycket bättre ska jag meddela.

Kom till skolan, och fick några idiotförklaringar, eftersom att vi inte hade några lektioner idag egentligen. Men jag och Filippa skulle ju fixa labrapporten, och så fick vi liksom mat på köpet :D

Efter att vi hade segat oss igenom det vi behövde göra tog jag bussen hem och tvättade mina fönster, jo minsann! Eller mitt fönster kanske det heter förresten, som inte ens är en tiondel så stort som normala fönster. Jag bor ju i en källare, och nej min pappa har inte stängt in mig där, jag bor där helt frivilligt faktiskt. Men anledningen till att jag tvättade fönstret var att det var massa mojs på dom. Ni vet såndär låssassnö, som ingen männsiska i hela världen har nytta av egentligen? Den har suttit där i typ 3 år kanske, men nu är den väck. Asbra!

Och nu är jag hungrig. Tror att jag ska gå och tjata på mamma så att hon fixar mat snabbt som tusiken. Idag stod det kyckligspett på menyn, och det tackar jag icke nej till :D

Kreativiteten sprudlar!

Oj så bra allt blev med en gång! Blev precis klar med en ny teckning, och jag blev fruktansvärt nöjd. Tills om kanske två dagar då jag antagligen kommer störa mig på en massa smådetaljer som ingen ser i alla fall. Men de här två dagarna får jag vara nöjd och det är ju bättre än inget!
Och ni vill såklart se bilden också ja.


Tadaaa!

Jag började med att leta upp en snyggingbild på min lilla muppis, och sen räknade jag rutor för hela slanten. Halvvägs igenom projektet fick jag däremot lite små anfall, och var faktiskt på väg att ge upp. Men titta vilken tur att jag inte gjorde det. När jag äntligen kände mig helt klar, så satte jag upp den på väggen, och blev ännu gladare av att den faktiskt såg bättre ut på avstånd. Tänk vad lite som behövs för att jag ska bli glad :D

Och idag har det varit en ganska slapp dag, det är ju aldrig fel. Riktigt skönt att komma hem och tänka "vad måste jag göra idag?" när svaret är Ingenting. Så jag fick faktiskt städat lite. Det är ju alltid roligare att göra saker när man inte måste. Sen gick det mesta av kvällen åt till att rita och prata lite trams med muppis herself.
Jag får väl liksom njuta så länge jag kan av mina pluggfria dagar. Snart kommer det nationella i matte, tre timmars kemiprov och tre timmars fysikprov. Men man ska väl inte klaga.. Tänk på barnen i Afrika typ..

Och sen kan vi ju påpeka att jag bara går i skolan två dagar nästa vecka. Bara för att vår mentor är så yr, slipper vi idrotten på måndag, och sen flörtar vi till oss att slippa engelskan, och det var måndagen det. Sen är ju alla andra också lediga torsdag och fredag. Inte helt fel faktiskt :D

Och imorron får jag träffa min snygga pojkvän igen. Har ju snart varit utan honom i 14 timmar :o Och jag saknar honom redan.. Jag älskar min tobbis :) <3


Lite av en superman..

Tjoliflaxen :D
Bara för att jag var lite sådär lagom uttråkad igår, började jag vifta på huvudet. Och eftersom att mitt hår är så långt var det ganska kul, tills man lyckades snärta sig själv i ansiktet... Men jag plockade i alla fall fram mobilen och testade om det möjligtvis gick att fånga på bild.
Svar. Ja.
Resultat:
 

Mycket skojsigt minsann!

Idag har jag först varit jättestolt, när jag klarade mitt mål att jogga hela rundan på idrotten, utan att stanna. Men sen när jag insåg att jag har försämrat mig med typ 1 minut sen jag sprang i höstas, blev jag lessen igen. Fast för att vara helt otränad kanske jag ska vara nöjd, med tanke på att jag var mitt uppe i fotbollssäsongen sist jag sprang den.

När jag kom hem somnade jag i fåtöljen till Da vinci koden, och vaknade lagom till slutet. Mycket bra! Efter det fick jag damp på min mobil, igen, för att min joystick har allvarliga skador, typ AIDS. Så jag tvingade med pappa in till hans favoritaffär, onoff, där vi kollade mobiler. Eller mest priset på dom egentligen. Men jag har inte bestämt mig än. Det är svårt sånthär..

Jag blev i alla fall hjälte idag med. När jag skulle ut och cykla kommer min nästan-granne och skriker. "Sara! Har du sett min hund?!" Och eftersom jag hade ena mp3luren i och hon stog typ 50 meter bort blev jag helt rädd. Ni vet mina nerver...
Men jag hade inte sett hunden, så hon stressade vidare uppåt. Fast när jag kom ut på vägen såg jag hennes hund, så jag sa till mamma att ropa på min nästan-granne som sprang runt lite längre upp på gatan. Hon är typ 55 bast och sprang hela vägen ner för backen fastän mamma sa att det inte var nån fara. Hon måste verkligen älska sin hund :)
Så om ni ser mig bland Aftonbladets hjältar, så vet ni ju varför.. :D




Musikalen, äntligen!

Hallå alla snoriga små tandtroll :D

Idag fick jag äntligen se på musikalen som TobbE gör på skolan. Jag har längtat som tusan, och hela dagen idag har jag räknat ner sekunderna typ. Och när vi äntligen satt där och väntade på att de sista minuterna skulle ticka förbi, började jag hyperventilera av nervositet. Jag vet inte vad som flög i mig, men stilla kunde jag då inte sitta!
 

Jujju fanns med som stöd och tog mig i handen och sa "Vi tar oss igenom detta tillsammans!". Och när lamporna släktes började jag låta ungefär som en pipleksak till hundar, med händerna för munnen samtidigt som jag studsade upp och ner. "Nu börjar det! Nu börjar det! Jojjo! Det börjar nu!"

Sen när det hela började sjöng jag med i alla låtar jag kunde. Fast ganska tyst, publiken hade ju trots allt betalt. Och sen satt jag och berättade för Jujju vad som skulle hända härnäst. Världens bästa berättare var jag faktiskt. Jag viskade allt så snabbt samtidigt som jag var helt inne i showen, att hon inte hörde ett smack :D

Och i pausen fick jag pussa på Tobbe och hälsa på muppen. Sen sprang vi tillbaka och tittade på resten. Blev lite lessen när den var slut. Hade kunnat se den 14 gånger till ungefär :D

Världens bästa :)

Vilken tur jag hade när jag faktiskt råkade få tag i världens bästa pojkvän. Igårkväll kom han hit efter hans föreställning, och jag satt och väntade och väntade. Fastän jag visste vilken tid han skulle komma. Och när jag hörde bilen stanna och stegen närma sig dörren klistrade sig mina mungipor fast i öronen. Sen sprang jag upp för trappan tre steg i taget, och slängde mig mot dörren. Och när jag öppnade började jag skratta. Jag tror det är en chock att se sin pojkvän sminkad med kolsvart skägg. Som jag sa kom han direkt från föreställningen. Men jag lät honom dela med sig lite av sitt smink när jag pussade honom, och insåg att jag blev helt svart på hakan.

Och imorse fick jag vakna på det näst bästa sättet. Jag fick vakna med Tobbis, det är det bästa. Men inte när väckarklockan ringer klockan 6.10. Det kändes som att jag skulle sova åtminstone i fyra timmar till, men det var bara att dra sig uppåt. Och snäll som jag var lät jag Tobbe ligga kvar för han såg så söt ut, men så kom han upp i köket efter 10 minuter och såg lite ynklig ut. "Varför sa du inte att du skulle äta frukost?". Stackars Tobbisen (:

Men jag skulle springa hemifrån lite tidigare än honom i morse, så han fick snarka lite till i min säng. Och när jag kom hem från skolan såg jag att mitt block låg framme på skrivbordet med ett litet gulligt brev som Tobbe hade knåpat ihop i morse när han satt här i sin ensamhet. Det stog massa gulliga saker och jag läste det typ 14 gånger. Jag älskar den pojken :)

Och för alla som vill veta tror jag att det gick bra på mitt prov idag. Skulle ägna min håla åt att plugga, men det blev mest snack om tv och mobiler. Vi är ju trots allt teknikare. Och sen fick jag springa runt på halva skolan och leta upp datorer som funkade. Antingen är de så jävla sega att man inte kan logga in, eller så när man väl kommer in så är inte usb:n installerad (?), hur den nu inte kan vara det.. Och när man väl hittar en data som faktiskt har en installerad usb, och som går att logga in på, så finns det såklart inte Open Office på fanskapet. Så jag kan alltså inte öppna min fil och provet är om 5 minuter och jag måste printa ut artikelskitet. Så tar min usb och springer, tappar hälften av böckerna, som skriker "Fortsätt utan mig! Fortsätt!", kastar mig in i närmsta datasal, och inser att jag inte kommer att hinna att logga in. Ber om att få låna en dator som redan är inloggad och lyckas skriva ut min artikel. YES I DID IT!
Nej, men typ.. :D

Och imorron ska jag ta med mig mamma, bruschan och Jujju och titta på musikalen i Klippan. Ser fram emot detta mycket mycket. Jag ska sitta och sjunga med och skratta när de gör fel, för jag kan ju i stort sett hela musikalen redan.

Och jag saknar redan min tobbetott fastän det är cirka ungefär 11 timmar sedan jag pussade på honom sist. <3


Helgen.



Ni missade att jag och den bästa pojken i världen blev tre månader i torsdags, den 30e. Så bara för det fick ni se en snygg bild på honom när han nördar sig med sin mobil på bussen samtidigt som jag satt mittemot och nördade mig med min mobil :D

Igår var det party hos Ahlberg's. Fireri för muppis minsann. Och hon var inte nykter alls i slutet av kvällen faktiskt. Jättekul hade vi som tittade på. När hon satt med sitt grisskratt och såg väldigt lycklig ut. Sen somnade hon :D

Men kvällen var väldans trevlig. TobbE hittade sig en ny kompis, Jonny Ivarsson, som han satt och pratade musik med hela kvällen. De satt och sjöng låtar med Torsson om katter och sånt.. (y)

Och kameran gick på högvarv. Antagligen mest bilder på mig och Jujju, eftersom att hon tyckte att det var jätteskojsigt att fota oss typ sju miljoner gånger. Och där blev ju en del foton, för vi såg ju inte sådär assnygga ut precis, och då sa hon bara "Ta en ny! Ta en ny!", utan att radera den gamla.

Och det blev dans med. Till mina gamla skivor. Hits for kids 2 och Absolut hits 2004. Nedrans vad vi sjöng. Vi kunde alla låtarna, typ.. när vi nynnade lite i verserna. Men danserna satt kvar! Alla gånger vi har dansat till småstjärnorna i skolan, med lågstadiediscostilen. Ni vet när man flyttar fötterna åt sidan i takt, och varje gång man sjunger "jag" eller "du", så pekar man på sig själv eller rakt fram. Vi var helt enkelt asgrymma skulle man kunna säga! :D

Och puss på min älskling som sitter och spelar gitarr nu. Jag älskar dig Tobbis <3

RSS 2.0