Torsdag

God kväll. Denna dagen är döpt till torsdag och har varit det så länge jag kan minnas. Torsdag är ju ett ganska lätt ord, men när jag ska skriva det brukar det alltid bli fel och jag skriver "tordsag" istället. Men detta är ju egentligen mindre intressant fakta, fast det är lite det min blogg är till för. Och bara för att vi började prata om torsdagar så undrar ni säkert vad det går på tv idag. Men det orkar jag inte kolla upp, så det får ni minsjäl göra själva.

Jag har pratat en massa i telefon idag. Eller egentligen var det inte så länge, men jag hann med att prata med mormor, jujju och Filippa. Och alla var jättetrevliga och kom med viktig fakta som placerades i min hjärna av mina medhjälpare som finns i mitt huvud. Ända sen jag var liten så har jag trott att det sitter små gubbar i mitt huvud vid små skrivbord som fixar med papper och grejer och gör så att min hjärna fungerar ordentligt. Och sen bor det små gubbar i min mage också, dom har små hattar på sig och så står dom två och två med en såndär lång såg mellan sig och sågar i sönder min mat. Det är nog därför min mage pratar så mycket, för att det bor små gubbar i den.

Idag har jag jobbat precis som vanligt. Och jag blev lycklig när jag fick veta att vi skulle tvätta soptunnor. Så går det när man rensar ogräs hela dagarna, då är allt annat bättre. Till och med illaluktande, äckliga, skitiga soptunnor. Men sen helt plötsligt fick jag inte längre följa dessa planer utan fick kratta ännu mer. Men vi fick i alla fall titta på söta dagisungar. Alla frågade vad vi hette och vad vi gjorde, och sen gnällde dom på att vi hade missat :D Söta små filurer dom där.



Puss på mig och älsklingen :D <3




RSS 2.0