Mys :)

Hej!

Nu var det en liten stund sen jag skrev igen. Men det får ni leva med.

I helgen har jag myst en massa med Tobbisen :) I fredags var vi hemma hos honom och tittade på Idol och åt glass och fruktsallad! På lördagsförmiddagen var vi på hans skola och tittade, för det var öppet hus. Muppisen fotade en mycket vacker bild på mig och TobbE som står inramad på mitt skrivbord nu. Senare på kvällen åkte vi hem till Idapida, hon firade sin 18-årsdag, med en himla massa folk. Pappa räknade upp till 45 personer. Och det är knappast det största huset på planeten.

Hela söndagen var det säck, Risk, äppelpaj och en nedrans massa mys som stod på schemat. Och äppelpajen blev fruktansvärt god måste jag säga! :D Och för att Tobbe är så söt, så stannade han kvar en natt till.

Fast när vi skulle gå till bussen imorse, missade vi hans buss med ungefär 1 minut. Så vi fick se när den körde iväg, och det var lite irriterande. Och med tanke på att nästa buss gick en timme senare blev det ju inte mindre irriterande. Men han väntade tills min buss kom, och vi pussades in i det sista, och när jag vände mig om och skulle gå på bussen hade busschauffören redan börjat att stänga dörren, så jag klämdes i dörren. Inte okej! Hade jag bott i Usa hade jag kunnat stämma Skånetrafiken och bli miljonär!

Men ja, jag fick åka med bussen och Tobbe fick gå hem till mig igen och vänta på nästa buss. Och han var lite lurig, för när jag kom hem från skolan idag, så hade den söta lilla människan städat hela mitt rum! Plockat undan mina kläder, bäddat sängen och till och med dammsugat! Det gör liksom inte ens jag när jag städar! :D

Han gör mig glad dendär pojken :)
Jag älskar dig Tobias :)<3

Efter ännu en månad

Hejsan!
Det tog visst ett bra tag igen. Jujju klagade på mig häromdagen, så då är det ju bara att skriva igen. Helgen har varit trevlig. I fredags kom Jujju och Muppis hit och vi hade tjejkväll :D Tittade först på Idol, och sen kom vi på att vi skulle ha en egen fotostudio på mitt rum. Både jag och Angelica hade nämligen fått låna hem snygga systemkameror från våra skolor!
Så efter lite sminkning och fixning fick Angelica posa som bara den framför kamerorna. Ska jag vara ärlig blev det mest tramsbilder, men ack så skoj vi hade! Några snygga närbilder och annat smått och gott. Sen var det både min och Jujjus tur, och när vi var klara hade vi nog fått ihop en 150 bilder på bara min kamera.
Sen kilade Jujju hem, och jag och muppis startade en film och mös med chipspåsen :)

På lördagen vaknade vi ganska sent, sen masade vi oss upp mot frukosten och tuggade lite skinkmacka. Med oboy. I ett glas. Vid sidan om. Fast den tuggade vi ju inte. Eller inte jag i alla fall. Jag rörde mest. Ja.
Sen skulle hon hem, och Tobbetott kom hit :) Vi åt lite mer mat och tittade på Svensson Svensson. Och han fick berätta om sin föregående dag, för han hade nämligen varit i Köpenhamn och tittat på Green Day :) Vilket han ska göra idag med, fast i Stockholm denna gången. Han gillar dom! Sen gjorde vi ingenting i några timmar, tills det blev mat igen. Jag liksom gillar mat :D
Efter maten tog vi med oss kameran ut och fotade lite i mörkret. Och lite i ljuset under gatlyktorna :) När Tobbe började frysa fick vi gå hem igen. Och dricka varm oboy och titta på Hipp Hipp. Mycket mys! Sen skulle den fisen med bussen som gick 22.15, för att han skulle upp tidigt som attan imorse och bege sig till huvudstaden. Onödigt!

Och idag drog jag med mig min lilla lillebror till skogen för att fota lite där med. Och det typ regnade så han fick vara paraplyhållare åt mig, så att den stackars kameran inte skulle bli söndrig. Men eftersom att det var så tråkigt väder blev det inga snygga bilder. Får väl se om jag kan fixa ihop något fint i skolan med photoshop :) Annars är plan B, ett slags collage av alla hoppbilderna som har tagits. Dom är fina :D Bäst blev dom på Tobbe, han vet hur man posar minsann ;)


RSS 2.0