Lördag och jag är aktiv!

Haha, det kallar jag, som är en anti-morrontoffel-människa för humor! Superraggsockor ska det va!

För alla som vill veta gick jag upp alldeles för tidigt i morse. Halv nio? Men jag gick och la mig i solariumet i en trekvart, så jag fick lite sömn till. Men sen hörreni alla glada små filurer, fick jag för mig att jag skulle motinera. Så jag snodde brosans mp3, min har ju lagt av.. Tog på mig springedojsen och sprang dit näsan pekade. För det mesta, förutom när jag fick för mig att det nog var roligare att springa baklänges. Fast jag började undra där mitt i allt varför jag gjorde detta? Förr tyckte jag faktiskt att det var roligt att springa, men idag var det inget annat än jobbigt och tråkigt. Jag menar det är ju inte precis någon som har tvingat mig. Och jag kan säga att den tanken höjer inte motivationen när man har halva rundan kvar. Det var inte förrän de sista 50 metrarna innan jag nådde dörren, som jag började springa riktigt fort och då fick jag tillbaka minnet av hur roligt det faktiskt kan vara. Jag kom på mig själv med att ha världens smile i huvudet, och sen damp jag ner på trappan och började andas igen.

Om några timmar ska jag till mr tobbis. Vi ska titta varandra djupt in i ögonen och prata om småkryp om jag får bestämma, men det är tveksamt.. Han är i Malmö nu och är jättenervös, men jag håller tummarna som in i attan, alla 10 (Y)

Och innan satt jag och tittade igenom gamla bilder från den andra datorn, så nu kan ni vänta er snygga bilder på alla födelsedagar som vanligt igen *skrattar-massa-med-mitt-asonda-skratt. Jag har redan planerat för några stycken små filijoxer. Tra-la-la vad jag är bra!

Oj, var tvungen att spinga iväg ett tag där. Nisse och Rut hade fastnat uppe på min hylla, och kom inte ner. De var helt rädda och satt och grät. Lite synd om dem, så jag fick rädda dem lite. Men sen när de väl satt på säker mark igen började de tjata på mig om hur dammigt det var däruppe. Då blev jag förbannad och satte tillbaka dem igen. "Städa själv!" sa jag till dem. Men när jag vände mig om började de kasta saker på mig. Typ gamla smyckeskrin och plastspindlar. Så jag fick helt enkelt ta i med hårdhandskarna. Så nu sitter de inlåsta i köksskåpet över fläkten, så de måste tvingas lukta på den hemska lukten från när mamma värmer fiskbullar. HA!

På ett ungefär sisådär.

fulmonster
En vacker bild jag precis skapade för er skull. Detta är fulmonster. Inspererade av fuldesing.se. Gå in och kolla om ni inte har något bättre för er. Eller så kan ni besöka min favoritblogg. 365saker.se. De är grymma! De lägger upp förslag på vad man kan göra om man har en stund över. Och har man inte tid eller lust att göra sakerna de föreslår, får man i alla fall ett leende på läpparna. Om inte ett skratt som ligger kvar i åtminstone en kvart. Det har så mycket energi och tramsiga idéer, och jag ska börja bli lika glad som dem! Ett vackert förslag från 365 tex; idén var att man skulle börja hångla offentligt för att det kunde provocera gamla pensionärer. Men äldre människor behöver bli provocerade för annars så somnar de medan de går över ett övergångssställe.

Fysikprovet idag gick nog bra hoppas jag. Jag och Tobbe slog ju vad om vem som skulle få bäst betyg på sitt prov. Enda skillnaden var ju att vi hade lite olika prov. Men tänker man efter så är ju fysik och historia lite samma sak. Typ.
Och som vanligt har jag inte pluggat när jag ska. Får väl dra igång snart. Det har jag bara sagt i ca 3 timmar nu. Men jag har väl haft viktigare saker för mig antar jag. Typ kolla igenom alla kanaler ca fyra gånger för att verkligen se att det kanske inte är något bra program på tv som jag missar. Det vore ju hemskt. Jag som tittar så mycket på tv annars.. Säkert två timmar i veckan..

Men nej, nu ska jag hoppa i sängen och äta kalaspuffar. Nej, det ska jag inte. För vi har inga kalaspuffar. Min mamma tror inte på socker :( Så jag får väl göra dubbelt med kullorbyttor istället!

Mirupafshim, gissa vilket språk det är då! Kan meddela att det betyder HEJDÅ! :D

"Dom e Grrreat!"


En liten snuttbild på tobbisen, när han somnade i min säng igår.
Han blev väl trött på mitt och muppisens prat om något ointressant som jag inte minns.
Ps på det är att jag måste fixa mig en ordentlig kamera, såhär kan vi ju inte ha det!

Idag har jag umgåtts med Tobbe och Robin minsann. Vi kladdade ihop lite semlor
och tryckte i oss dem när vi tittade på film, som Tobbe som vanligt skulle kommentera
och spola tillbaka cirka 13 gånger (y)

Och vet ni vad? Nu när jag har varit borta en vecka, har ju mina kylskåpsdjur fått
passa huset. Men det gick ju himla bra ju! De har festat hela veckan lång, och nu lever det inte
mindre än 214 djur i mitt hus lite överallt, inklusive min katt och min bror (han räknas som apa).
Så ibland när man har tråkigt ploppar det upp ett litet djur någonstans i en dammig hörna.
Ni vet, de har vågat sig ut kylskåpet nu, så nu får jag aldrig en lugn stund igen.
Mitt nästa projekt blir att träna dem, så kan man ju tillochmed ha lite nytta av dem.
Till exempel, kan de springa ut och hämta tidningen när det är svinkallt ute,
eller sortera tvätten så att mamma blir lycklig.
Tvätta får hon göra själv, för de når inte upp till knapparna.

Hemma bäst.

En vecka och två dagar har gått. Jag blev brun. Ohyes! Veckan har varit bra. Haft lite tråkväder med moln typ två dagar. Men vad gör man? Jo man åker till Puerto Rico och går och tittar på massa konstiga människor. Och sen när man går där och tittar på massa fejkklockor får man konstiga blickar från försäljargubben, "Buy one! Buy one!". Då gick jag ganska snabbt därifrån.. Och sen nästa dag när det är äckelmoln igen, åker man till Puerto del Mogan, där det självklart var sol, och ingen hade badkläder med sig. Sen åt vi en jätte-inte-god spaghetti carbonara. Men jag menar, mat är ju mat. Och innan dessa trevliga resor hann jag träffa negerjenna en sväng med. Hon stod där och såg brun ut, då blev jag lite arg inombords, sen pressade jag satan och åt glass! Och sen har jag ett önskemål till skånetrafiken här hemma. Åk på kurs till gran canaria, och lär er köra riktig buss. Jädrans vad det gick undan! Hade de kört så fort hemma, så hade jag varit i skolan på cirka 2 och en halv minut. Fattar ni hur mycket sovtid jag hade kunnat spara in på det? Det bästa av allt var när han körde riktigt nära alla stup som gick rätt ner, och i varje kurva som han inte såg runt, tutade han som en galning, ifall där skulle vara möte. För vägarna var ju inte precis breda. Och fick han inget tutsvar tillbaka gasade han på som vanligt. Så ett tips är ju att ha en fungerande tuta om man tänkte sig köra en tur på grannan!

<3


Firande alla hjärtans dag idag med min tobbis <3
Han var gulligast i hela världen, min pojkvän är bäst!

Muppar och kemi

Hej alla små troll :) Bilden föreställer mig och min söta vän Filippa när vi leker proffsiga på kemin. Erkänn att det ser snyggt ut? Nu är det inte många timmar kvar till planet lyfter, ca 33 timmar faktiskt. Därför var jag hemma hos familjen mupp och tog avsked idag. Haha, min söta muppis blev helt förkrossad när jag skulle gå och hon sa "vi ses" och så insåg hon att det gör vi inte alls innan jag åker. Hon fick den där tjurminen och tittade ner i golvet och sprang och kramade mig och vägrade släppa. Så där stog vi i en kvart ungefär, tills hon kom på att hon var extremt kissnödig. Ja, jisses lilla mupp. Dig kommer jag sakna! Och alla andra små vänner också. Och självklart min Tobbis. Man blir lite ledesen när man tänker på det. Men ska träffa honom imorron, och då ska vi mysa järnet! ;)


Och den här lilla kärleksfulla gummisnodden hittade jag idag på min vandring mot Maxi stormarknad. Den låg bara där på marken och såg snäll ut. Först gick jag förbi den, men jag fick liksom en känsla av att jag var tvungen att fota den. Så jag backade några meter och plockade fram min vackra mobil och lät gubbarna i bilarna titta konstigt på mig. Sen fortsatte jag min vandrig norrut, eller så är det söder. Jag har faktiskt inte den blekaste aning, bara jag hittar så är jag nöjd! Men jag vill bara hälsa alla, om vi inte hörs innan. Ha det så nedrans bra här i kalla äckliga Sverige, medans jag ligger och pressar i solen. Jag lovar att jag ska tänka på er! <3

Ett snöoväder passerar.

Bara för att min tobbis är söt (:
Today, friends and family, har jag varit trött. Jättetrött. Som alltid. Fast lilla Lasse upptäckte mig på både matten och fysiken, DAMN. Måste bli lite mer rutinerad.. Steg ett får nog bli att inte sitta så långt fram i klassrummet..
Idag har det varit krig. Det sköts med kärnvapen vid köksbordet. Det slutade med att en flicka blev arg och gick. Och en pappa fick ännu en lång rad med fula ord viskade bakom sig. Välkommen till en vanlig onsdag hos familjen "vi-bråkar-alltid". Men det är vid dessa tillfällen jag är lycklig att jag har min muppis (:  Vi gick hem till henne och städade städskåp. Jag hittade massa roligt trams och började skratta och hitta på dåliga skämt. Det var himlans trevligt. Och snart får jag träffa tobbetott och mysa med honom<3 Sen blire sooolen! Oj vad bra! :D

Alldeles lagom

Nämen titta oj, en liten busig bild från nyår. Undrar hur den hamnade där? *sitter-med-en-väldigt-fundersam-min-som-ser-jättefejkad-ut-och-drar-i-mitt-hittepåskägg.
Idag förstår ni alla barnen har jag lekt med Tobbetott :D (vi tackar Christian för detta söta smeknamn!) Och alla andra som har förslag på smeknamn till den lilla filuren kan lämna in förslag hos mig på ett rutat A4 i ett kuvert märkt med "Bananmos" till Lattjolajban TV4 AB, Tegeluddsvägen 3 115 79 Stockholm. Och ja, det är den riktiga adressen till Lattjolajban, och nej, jag kunde inte den utantill. Har ni hört talas om google?
Idag är jag glad igen förresten, det blev jag redan igår när jag fick höra "afroman - because I got high". Snor Filippas uttryck, den är så soft :D Man insåg att vafan har jag att vara sur och förbannad över egentligen? Och så bestämde jag mig för att bli lycklig igen.
Nu är det bara typ 3 och en halv dag kvar tills jag lämnar kalla Sverige och drar till värme och sol. Un-der-bart! :D


You are always on my mind <3

SUCK.

Jag hatar kemi. Jag hatar kemi. Jag hatar kemi. Jag gillar det inte alls. Och det blir inte bättre av att jag inte kan komma åt det jag faktiskt skrev i skolan, för fronter-fanskapet fungerar inte. Och varför kan jag inte lägga in bilder jag plockar från google på min blogg? VA?
Nu blir jag förbannad. Jättearg och ledsen. Jag behöver socker. Och en nedrans massa pussar från Tobbe hade inte skadat. Inte alls.
Tyckte faktiskt att jag hade koll på läget i morse. Var så glad att jag var i kapp med allt jag skulle göra. Men det höll ju länge. Jag skulle behöva typ tre gånger så långa dygn som jag har. Då kanske..
Positiva jävla dag...


Säckiga söndag

Kan man säga Godmorgon när klockan är snart 19..? Det gör jag i alla fall, för det känns som att min dag precis har börjat :) Gårdagen tillbringades i Magnarp med Muppen, Christian och min Tobbis. Massa kränge och mys. När jag och Tobbe sen skulle hem insåg vi att vi skulle få vänta på bussen i Ängelholm way to long. Så vi tog oss en promenad till Donken, där fick vi mat och blev glada små barn. Och idag har vi bara gjort ingenting. Jättemysigt :D
Jag blir  så nedrans trött på min blogg nu. Jag har suttit och trixat en massa och ändrat och fixat. Mycket vackert blev det. Men så fick jag veta att ingen annan ser det jag ändrat. Alltså fungerar det bara på min dator. Då blev jag ledsen. Och då fick jag ett gulligt sms från min favoritunge, så blev jag lycklig igen :) <3

Freeeeedag (:



Jag blev precis mästare andra gången i rad i sten-sax-påse-mästerskapen år 2009!
Och då kan vi ju tilllägga att jujju är kass!
Idag har jag och min kära vän bakat en väldans kladdig kladdkaka.
Vi fick tag i stenhårda superägg från min kyl. Det är väl Nisse och Doris som har
muterat dem. De har övat på trollformler hela veckan av någon anledning.
De har sprungit runt med små trollkarlshattar och mantlar och lekt Harry Potter.
De har till och med börjat ha ceremonier där de dyrkar Professor Dumbledore.
Lite jobbigt när man kommer upp på morgonen, och ska käka frukost. Och det
första man får höra är deras små sånger och skrik bakom Tacosåsen..

-

Tisdag och första dagen i veckan.



Njöffnjöff.
Idag har jag hoppat rundor med värsta fluffet. Efter vår simning
i skolan, och megastress tillbaks, så hade jag inte riktigt tid
att fixa det. Så jag fick stå ut med några vackra kommentarer från
mina kära vänner. Men jag var lika glad ändå!
Sen hittade jag en totte, och alla mina problem var lösta.
Tänk vad bra man har det ibland!

Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat.
Jag saknar dig. <3

Back in business


30 januari 2009 <3


Som ni kanske märkt, har det varit lite uppehåll i kära bloggen.
Jag har nämligen haft fullt upp med att umgås med min
söta pojke, han ni hittar på bilden ;)
Vi har hittat på en massa trams och haft det så mysigt så :) <3

Idag tittade vi bio, I taket lyser stjärnorna. Mycket bra film,
men tips till alla känsliga filmtittare, Ta inte med Tobbe!
Han börjar skratta när alla andra gråter.
Men det var trevligt ändå :D

Men jaa, kemiläxan var det ja..
Ha, gick jag på den lätta? Kommer som vanligt
somna med mobilen i ena handen och boken
bredvid mig, vakna runt 03.49 av att lampan lyser,
släcka den, flytta äckelboken, lägga ifrån mig mobilen,
eventuellt fortsätta skriva klart det halva sms jag somnde ifrån,
vända mig om och somna om igen.
Trevlig kväll, over and out!


RSS 2.0