Två månader <3



Idag är det två månader sen denna underbara människa började räknas som min, min alldeles egna pojkvän. Har fortfarande inte förstått att det är sant. Brukar sitta och titta på honom och se lite sådär filurig ut och då undrar du alltid varför jag tittar på dig. Och det är för att jag vill ta vara på varenda sekund med dig. Jag saknar dig så fort du försvinner. Ibland saknar jag dig när du går på toaletten. Jag blir alltid lika glad när jag vaknar och inser att du ligger bredvid mig och håller om mig. Så pussar jag dig på kinden och ser att hela ditt ansikte skiner upp i ett leende fastän du blundar. Det är då jag är som lyckligast. Det finns nog inget bättre än att känna sig så omtyckt. Och att tycka om någon så mycket. Allt blir bara bättre hela tiden, fast det redan är bäst. Fråga mig inte hur det hänger ihop, men det går, det lovar jag.
Jag älskar dig Tobias <3

Kenny och Kaffe

HÄJ! Det är söndag, och hela min helg har bestått av sju miljoner pussar på TobbE, så det har inte blivit så mycket bloggade precis. Men jag kan dra lite snabbt vad som har hänt.
Fredag, fira mamma, hon fick ett halsband och matchande örhänge till. Det verkade omtyckt, hon tog på sig dem med en gång. Då blev jag lycklig. Fick prata lite trams med mormor och morfar som var med också. Sen bar det av till Klippan med mupp och Christian. Där vare fest. Som slutade med att killarna satt i soffan och tittade porr, medans tjejerna stog på balkongen och rökte eller satt i sängen och hade pyamasparty, och skrattade åt hur dumma killarna såg ut. Men det var ju en upplevelse det med (y)
TobbE åkte med oss till munka, och på lördagen efter att vi hade säckat klart var det bio. Kenny Starfighter. Och jisses i himelen vad vi skrattade. Mest åt filmen, men ibland åt barnen som satt i biografen och garvade och lät asdumma.
Efter det åkte hela skaran hem till mig och åt massa mat, som TobbE faktiskt var väldigt delaktig i att laga till. Mycket gott minsann! Kyckling, pommes (som det var ett himla tjat om), och massa såååås. Ja.
Och mitt-i-maten, var det ju Earth Hour. Det måste jag ju säga att vi lyckades skitbra med! Vi hade både radio och tv igång samtidigt som vi satt i köket och tittade på de tända lamporna, utan att ens höra varken tv eller radio speciellt mycket.
Efter en film och några varv singstar begav sig folket hem och TobbE försökte få mig att titta på 1408. Kan meddela att jag fortfarande inte har sett färdigt den. Den var ju läskig.
Och idag har vi ju inte gjort alltför mycket kan jag påstå. Men det är så det ska vara på söndagar. Och det tycker jag om!

Det enda lite halvt negativa med att Tobbe är här, är att mina kylskåpsvänner gömmer sig. Så jag har fått prata med dom en massa nu i stället när han har åkt hem, och så blir de skitsura bara för att jag knappar massa på datorn i stället för att förklara för dem vad en dammsugare är till för. Jag sa till dem att själva gå och prova, men att de skulle akta sig för den långa runda snabeln, som de kallade den. Annars skulle de dö. Men då fegade Greta ur, och nu sitter de och skriker på mig att jag ska följa med. De har hittat ett bra argument tror de. "Vi vill bli allmänbildade!" Jo tjena. De är osynliga kylskåpsdjur. Till vilken nytta behöver de kunna något? Dessutom är de redan livrädda för allt.  De är rädda för TobbE för att han är så lång säger de. Så därför måste de gömma sig i min garderob varje gång han kommer hit. Och efter några timmar börjar de tröttna på att bara sitta där, så då kokar de sig lite kaffe. Men de spiller alltid ut en massa på mina kläder, så allt luktar kaffe och kakor nu. Kul.

Trött Onsdag.

Eftersom jag saknar min pojkvän så mycket pratade vi i telefon lite för länge igårkväll. Vi la väl på vid halv 3... Och jag gick upp halv sju i morse, och sen var det två timmars matteprov som stod på schemat. Men det gick skitbra. När jag kände att jag inte orkade räkna mer, tänkte jag lite på Tobbe och alla söta saker han sa till mig inatt, och så satt jag och log massa, innan jag började räkna vidare med nya krafter. Jag måste vara den enda som ler under ett matteprov.

Men timmarna rullade på som vanligt, jag fick mig lite skönhetssömn i soffan på svenskan. Vi skulle läsa, jag klarade väl 3 minuter, sen slocknade jag. Och blev väckt av Anton 20 minuter senare. Så det känns som att det är sängen som kallar sen. Med en film i bakgrunden så kan jag ju säga att jag har sett halva den med.

Vill ni veta en hemlighet? Ja, det vill ni. Jag är egentligen en spion. Jag kommer från en annan planet, och min uppgift är att hålla kvar solljuset på jorden. Om jag försvinner, försvinner solen och alla männsikor dör. Så det är ju tur att jag är odödlig. Jag har bott här så länge som jorden funnits. Så jag har varit homie med Jesus. Det kan i alla fall inte ni skryta om (H) Så det är jag som har skrivit alla historeböcker, tänk på det nästa gång ni lär er någon sjukt onödigt. Men jag hade skittråkigt någon gång under 1800-talet, så jag har hittat på lite grann. Vad det är får ni själva lista ut!




Gott och blandat.

Hej alla små gråsuggor där ute i stugorna! Idag fick lilla jag sovmorron. Det var himla omtyckt. Så började med idrott 9.40. Volleyboll och det gick ju som det gick skulle vi väl kunna säga va? Nej, ingen större hit faktiskt. Och trött var jag med.

Min pappa tittade precis in på rummet bara för att berätta att Rögle tydligen låg under. Så fick han skratta lite. Han håller på alla lag förutom Rögle, bara för att retas. Och retas det gör han. Han orkar inte gå ner för trappan när han vill något annars, men när han får retas går han mer än gärna hela vägen. Trams!

Och sen kan jag ju stolt säga att jag för en gångs skull har kommit en bit på mitt projekt! Att läsa ut min bok. Snart slut faktiskt. Detta låter kanske skitlöjligt och hur lätt som helst, men eftersom jag aldrig gör saker i tid, varje sig det är saker som jag vill göra eller inte, så är detta skitbra.

Idag fick jag mig ett väldigt skrattigt samtal från min kära muppvän. Hon försökte skratta fram något som jag inte riktigt förstod. Inte alls faktiskt om jag ska vara ärlig. Men jag fick träffat henne några timmar senare när hon hade skrattat av sig, och fick en förklaring av detta positiva anfall.

Asså jag måste typ böla lite på min musik på datorn. Jag lyckas alltid ladda ner massa album med pissmusik. Jag lovar mig själv att inget med namnet "Top 100 techno and Trance" ska hamna på min dator, men skiten lyckas lirka sig dit ändå. För att det råkar finnas EN bra remixlåt med. Sen måste jag rensa bort det andra och det orkar jag inte. Så nu sitter jag här med fingrarna fastklistrade på "byta-låt-knappen". Snälla hjälp mig med mina problem, eller skänk 100 kronor till barnen i Afrika.

Lördag är planerad som fan! Vi ska kolla bio. Kenny Starfighter! YÄÄHÄJ! :D Sen ska vi då hem till lilla mig och fixa ihop lite mat och ha det så trevligt så. Jodå såatt. Jag kände mig lagom liten när jag och muppen gick in på bion idag och frågade om det fanns många platser kvar till Kenny Starfighter-filmen. Hon i kassan skrattade lite, men sa att det var inga problem. Så blev jag lycklig och skuttade ut igen. Fast jag skuttade väldigt sakta, för det var svinkallt ute. Så jag försökte hålla mig inomhus så länge som möjligt. Sen sprang vi in på Rosa Pantern i stället och låssades ha väääldiga problem med att välja godis. Kinesen ser alltid lika sur ut när man gör det. Jag tror att han är van. Så köper man det billigaste man kan hitta bara för att inte få några skuldkänslor. Fast det bästa var ändå när muppen stod och kollade:
-Sara, har du 7 kronor?
-Vänta ska kolla.
Rotade runt i plånboken lite, skramlade ihop mina små mynt.
-HAHAHA, 6 och 50!

Sen skrattade vi jättelänge så att kinesgubben såg ännu surare ut.


Måndag skulle man väl kunna kalla det.

Kära Blogg.
Idag är jag trött. Jättetrött. Men det var ju inget ovanligt :D Jag ska plugga till mitt matteprov, men jag tittar på film och äter och smsar och bloggar istället. Matte är ju skittråkigt. Fast det visste ni antagligen redan. Jag har spelat lite på min fina gitarr idag också. Jag försökte lära mig några nya ackord, men det gick väl sådär.. Jag fick damp och började skrika och nu har jag ingen gitarr längre för jag lekte rockstar! Nej, jag skojade bara. Men jag gav upp ganska fort igen. Så jag valde att plåga min familj istället med min vackra sång och körde lite låtar som jag redan kunde :D Mycket trevligare.

Började att titta på Gran Torino innan. Den var väl inte någon att skryta med precis. Men har halva kvar, så den kanske tar sig.. Fast jag var duktigt nära på att stänga ner innan. Det sprang runt massa hobbyblattar och sa "come on man!" typ 645 gånger på 10 minuter. Varje mening avslutades med "man" och innehöll åtminstone två svordomar. Lagom irriterande. Men jag kämpade mig igenom denna hemska upplevelse, i hopp om att bättra på min lista över sedda filmer. Jag har ju allvarligt talat inte sett många filmer. Så jag har några klassiker att titta mig igenom. Fast eftersom jag har ärvt min mammas enormt stora filmintresse kan detta ta ett tag. Hon somnar alltid när hon tittar på film. Det tog henne en vecka att titta klart på Sagen om ringen. Och det var ändå en film som hon ville se. Då är det typ illa.

På tal om mamma, så satt hon och jag och tittade in hotellet på stället som de snackade om utanför Afrika. Detta börjar bli seriöst. Jag kanske till och med hamnar där vecka 8 nästa år? Jähäj (y)

Och jag måste köpa present till mamma också. Vad mycket tjat det blev om henne helt plötsligt. Men hon fyller faktiskt år på fredag. Man kanske skulle erbjuda sig att laga mat. Tål att tänkas på.

Och nu sitter jag och myser i Tobbisens tröja som han glömde här och lyssnar sönder sum 41 - with me.  För jag saknar honom.

Pusselipuss.

Helgen i korthet plus lite annat onödigt.


Time for update! Denna snygga filuren har jag umgåtts med hela helgen. I fredags var vi hemma hos muppis och krängde taco med henne, Christian och Dagge. När vi sen höll på att somna i soffan drog jag och Tobbe hem och somnade i sängen i stället. Lördagen började med lite segande. Och jag fick ju bjussa tillbaka med frukost på sängen. När vi väl kom i våra kläder begav vi oss till Klippans zoo, (tobbes hus). Hela lördagen var mycket planerad till att göra ingenting. Vi åt massa chips och godis, tittade på film och mös så mycket vi bara kunde.
Imorse vaknade jag med en söt liten Tobbe och en söt liten valp i sängen. Tobbe tyckte att hon skulle få vara med och sova med oss, så vi låg där och sussade alla tre.

Jag har upptäckt min snygga mössa också. Har blivit lite av en vana att ha den på mig så fort jag kommer hem nu. Och pappa blir lika sur varje gång. "Vi har inte så kallt att du måste ha mössa inomhus" och så drar han av mig den. Sen tar jag på mig mössan igen och går ner på mitt rum och spelar hög musik. Mahaha :D

Jag har påbörjat mitt projekt nummer 814 nu. Att läsa ut min bok. Vi har ju såklart fått en riktig tjockisbok i svenskan, bara för att vår tråkiga vikare inte har någon fantasi och inte kan prata. Men jag kan inte läsa två böcker samtidigt. Så min "Låt den rätta komma in" måste ta slut först. Har typ 100 sidor kvar, så det får väl bli några tåg- och bussresor runt Skåne så ska vi nog kunna klara detta också va?

Fan då... Det har fastat morot mellan mina tänder. Eller jag tror att det är det i alla fall. Det var det jag åt senast och jag hade inte något där innan. Men det känns mer som en lång tråd?
Oh, nu lostnade det! :D

Och sen måste jag typ tillägga att jag kom på i morse när jag låg bredvid min prins och smygtittade på honom, att vi har snart varit tillsammans i två månader. Två månader!? Jag har allvarligt talat fortfarande inte förstått att du är min alldeles egna pojkvän. Att du faktiskt har valt mig. Det känns som en enda stor dröm, och detta är bara början. Och det känns så himla bra. Jag är kär. Så himla kär i dig. Jag längtar efter dig och saknar dig så fort du inte är bredvid mig. Det är liksom något som fattas direkt. Jag har aldrig känt såhär förr. Tack för att jag får uppleva denna underbara känsla.
Jag älskar dig Tobias <3



Killer och dammråttor

Idag är det minsann onsdag. Och jag gissar att mitt samhällsprov gick bra. Jag skrev i alla fall svar på allt, sen om det är rätt kan vi ju diskutera. Jag är lite sådär lagom astrött idag. Och nu sitter jag här och lyssnar på massa relax-musik, eller slappna-av-musik, på svenska om man så vill. Och mina nerver är i en nedrans obalans nu för tiden vill jag lova. Jag blir typ rädd när min bror öppnar min dörr. Och nu då när jag sitter här och halvsover, skickar muppen ett youtube-klipp som jag tydligen skulle titta på tyckte hon. Självklart var det ett klipp när man höll på att börja gråta så rädd man blev. Mina händer flög upp mot ansiktet och hela jag ryggade bakåt. Sen var jag ju tvungen att skratta för att få bort min skräck igen. Hemska unge!

Idag blev jag lite av en spion i Killer. Åh vad jag älskar den leken! :D Jag satt i korridoren för att vänta på Filippa och plugga en aning. Då kommer det några små människor med mantlar, hjälmar och flytvästar.. alltihopa. Det skulle tydligen döda någon i Te2an. Men de visste inte riktigt vem det var, så när någon öppnade dörren där hans klass fanns, tittade mördarna mot dörren men reagerade inte. Lite tråkigt för dem att det var deras offer som hade öppnat dörren ;)
När jag berättade det för dem blev de lite lagom kinkiga. Så de bestämde sig för att sätta sig ner och vänta. Trots att det skulle ta minst tre kvart innan han rörde sig därifrån. Tyvärr vet jag inte hur det hela slutade, jag hade viktigare saker för mig. Som att sova :D

Idag när jag kom hem från skolan och kom ner på mitt rum, hade Klas-Arne och Bettan städat åt mig. Det är då några av alla mina kylskåpsvänner. De hade plockat undan lite från mitt golv, mest under sängen där jag helst inte befinner mig på grund av allt damm som lever där. Sist jag skulle besöka landet under min säng blev jag tillfångatagen av dammråttskonungens tjänare. De tänkte elda upp mig över deras lägereld. Det var då jag konstaterade att dammråttor inte äger mycket till hjärna. Eld och damm är ingen bra kombination, om man är dammråtta och vill överleva. Fast om man är flicka och vill överleva dammråttorna är det jättebra. För så fort elden började ta sig, brann alla dammråttor upp, och jag kunde traska tillbaka utan problem. Tröga varelser det dära...

SUNSHINE!


Jaaaa! Det är sol! Nu är det snart sommar. Yes! Jag upptäckte att det faktiskt börjar bli grönt på träden när jag gick hem från bussen. Då började jag le och se sådär allmänt lycklig ut.

Årets Killer-rond börjar bli riktigt seriös. Jag åkte ju ut direkt. Hann vara i skolan i ungefär en timme igår innan min mördare hoppade fram bakom en hörna och sköt mig med en banan. Så det var ju bara att ge upp. Men det är kul att titta på alla idioter som springer runt med hjälmar, flytvästar, grytlock och mantlar. Dom är rätt söta faktiskt.
Nästa omgång ska jag fan vara med och då ska jag kötta!

Nu ska jag snart ut en runda och vara lite nyttig med muppisen. Ska egentligen plugga, men det kan jag göra sen.. Host. Läste ett mycket bra citat igår.
Gör allt det roliga först. För det tråkiga blir mindre tråkigt när det inte finns något roligt som väntar.
Det lever jag nog lite efter omedvetet. Fast jag lyckas aldrig bli klar med alla de roliga sakerna, man kan alltid hitta på lite till. Till exempel räkna knastarna i taket, eller till och med städa.  Allt för att slippa plugga. Det blir ju mycket roligare att göra saker när man inte måste.

Och viktigt att notera är att jag slipper kemin på fredag OCH på tisdag! Eftersom jag var så grym på provet, och det är repetition och omprov de dagarna. Tra la la :D

Jag är så lycklig! :) <3

Rugby och annat smått och gott.

Klockan är halv åtta. Jag har varit hemma i ganska exakt fyra och en halv timme. Jag har hunnit öppna böckerna, skummat i genom en halv sida av massmedierna. Så nu är det bara ungefär 42 och en halv sida kvar! :D Men vilken tur att jag är så jävla bra så att jag kommer klara detta hur bra som helst i alla fall.

Oh, nu fick jag ont i magen.. Bara sådär helt plötsligt. Typ mindre skoj. Det är säkert guds straff till mig, bara för att jag fick alla killarna att känna sig usla på idrotten idag. Vi spelade rugby, och jag glänste! Så då fick alla killar sjukt dåligt självförtroende, det är ju lite pinsamt att tjejerna är bättre liksom. Så jag fick dra ner lite, så det blev lite spel igen. Men jag är ju rätt stolt att jag lyckades gå från att knappt kunna fånga bollen, till att bli värsta målgöraren.

Och idag började rättegången mot äckelgubben från Österrike. Ni vet han som spärrade in sin egen dotter i källaren, våldtog henne, och tvingade henne att föda sju barn. Förstår ni att de barnen har pappa och morfar i samma gubbslem. FY FAN. Jag vill typ slå honom. Asmycket. Får han något mindre än livstid ska jag personligen skicka brev och klaga. Fast han är nog faktiskt inte ens värd att hamna i fängelse. Kan man inte spärra in honom i hans egna lilla äckliga bunker i hans källare, där han bevarade sin lilla hemlighet. Det hade varit lagom straff tycker jag.

Men nej, nu ska vi inte tänka på sånt längre. Man blir alldeles för arg. Det är mycket trevligare att jag har minst fem läsare varje dag. Kanske inte direkt något att skryta med, men ni är här och tittar varje dag. Då blir jag glad i själen, och så får jag dåligt samvete de dagar jag inte har skrivit något nytt. Så nu får jag ju göra det :D

Sen är jag ju duktigt sugen på en resa. Språkresa hade kanske varit något. Men good luck till mig att jag lyckas skaffa fram de pengarna.. Fast mamma och Britt har ju redan börjat kolla in nästa års solsemester. Det var något ställe utanför Afrikas västkust. Mjaa, icke illa får jag ju säga. Inte för att jag tror att vi hamnar där med tanke på priset, hotell med "all inclusive", spa, restauranger och hela kittet inne på hotellet. Men jag tackar ju inte nej. Vi kan ju skippa den där hemska lådan på två hjul, som kallas husvagn. Sälj skiten, så drar vi till AAAAFRICAA ;D Tror ni att de går med på det förslaget? ;)

Helg vare här!



Mycket vackert, eller vad säger ni? Helgen började med fredag, och massa mys hemma hos Jujjufis. Precis som jag mindes det, slutade kvällen med att vi låg bredvid varandra i bäddsoffan och bara yrade. Jag minns att vi föreslog att vi skulle spela in allt vi sa, men det blev aldrig så. Det skulle nog behövts, för jag kommer inte ihåg ett smack av vad vi yrade om. Men skrattade gjorde vi minsann!

Sen när vi hade vaknat till liv, begav jag mig hemåt och duschade, fixade ihop mig och sprang till bussen som tog mig till Klippan. Där fick jag träffa min kära pojkvän, och massa andra små söta filurer. Later on blev det 20 års fest. Temat på musiken verkade vara 90-tal i alla fall. Vi stod på golvet och dansade och skrek till alla gamla Aqua och Vengaboys låtar. Hits for kids 2 rätt av! För den skivan kan jag både baklänges och på tvären. Min första skiva, om man bortser från smurfarna då..

Efter några timmars partajande började spriten verka in på vissa. Vi nämner inga namn, men det var ju i alla fall inte jag. Alla som var där vet ;) Haha. Så vid halv ett staplade vi oss hemåt och Tobbe hann somna redan innan jag hade hunnit in på rummet typ.

Så dagen efter dagen före, har varit lagom seg. Men det är så det ska vara minsann. Jag och Tobbe hann besöka Korpen, där festen höll hus, och Tobbe åkte på städning medans jag satt i soffan och gjorde ingenting. Sen sprang vi hem och fluffade ihop några små muffinsar. De blev omtyckta ska ni veta!

Hem och käka, sen hann jag bort till min kära muppvän en runda också. Man kan ju inte bara låta henne slippa undan mobbningen för bakfylla ;) Fick snackat lite trams med henne, och när hon höll på att somna gick jag hemåt igen. Det tog nog dubbelt så lång tid som vanligt. Det var massa fina stjärnor jag var tvungen att inspektera. Hade kunnat sitta där och titta hur länge som helst, men mina föräldrar saknade mig, så jag gick in och drack julmust och städade undan på mitt rum i stället. Eller städa och städa... Plockade bort allt från sängen så att jag kunde få plats :D

Rädda världen!

Hej alla glada små korvar. Bara för att jag blev så nedrans stolt måste jag skryta över mitt Vg+ på kemiprovet. Och observera att typ halva klassen fick Ig. Mycket bra Sara Roos! Och annars har hela min dag varit bra faktiskt. Fördrev hela mattelektionen med att rita och kladda som vanligt. Jag ritade ett husdjur till Lasse. Men det var tydligen inte så populärt så jag gav honom till Filippa i stället. Fast han får bo kvar i mitt mattehäfte ett tag till.

Fick träffa min snygging nummer 1 och min snygging nummer 2 idag med. Tobbe och Angelica, Angelica och Tobbe. Avgör själv! Vi traskade runt i Klippan ett tag, innan muppisen och Christina skulle åka hem och jag och Tobbe gick hem till honom. Där åt vi massa digistivekex och tittade färdigt på Twilight, eftersom jag typ somnade sist. Men idag var det minsann Tobbe som låg där med epilepsianfall! Fast i mellanåt vaknade han till och pussade mig en massa i nacken :}

Det var en konstig människa på bussen idag med, när jag skulle åka hem från Klippan. Hon satt ganska mycket längre fram än mig i bussen, men hon vände sig nästan helt om och bara satt och tittade rakt bakåt. Hon måste ha trott att hon var osynlig, men se det var hon inte! Jag hade stenkoll på henne. Men jag kom aldrig riktigt på om det var mig eller killen några säten framför mig som hon stirrade på. Men chansen är nog ganska stor att det var mig, eftersom jag satt och log hela bussresan hem för att min pojkvän är så söt, och det finns nog få människor som ler så mycket bara för att de tycker det är så kul att åka buss. Hon kanske var någon slags hemlig spion som ska ödelägga all glädje på jorden, och därför måste hon veta varför alla är glada, så att hon sen kan ta bort dessa saker från deras liv. Men det kommer aldrig hända, för då kommer jag och alla mina kylskåpsdjur och skrattar åt henne tills hon tynar bort!

Onsdag.

Wihoo! Jag upptäckte precis att Björn Gustavsson ska vara med i Kenny Starfighter-filmen! Alltså blir denna ett måste. Inte för att jag minns speciellt mycket från när det gick på tv, men jag får väl uppdatera mig hemma hos Tobbe. Han har allt, och skulle det vara så att det saknas, fixas det himla snabbt! :D Oj vad bra min pojkvän är!

Jag blev lycklig idag, vårt samhällsprov flyttades igen, tills på onsdag, Ohyes! Så nu är ja faktiskt chansen ganska stor att jag till och med hinner plugga lite. Tummen upp för detta.

Snart ska jag lägga mig i vårt kassa solarium och steka. Men inte så länge så att det börjar klia. Tobbe har avrått mig från detta. Han lyckades nämligen med det, och han berätta för mig att första gången som han och jag hade en liten telefondejt, innan vi riktigt kände varandra, hade han legat i sin säng och vridit sig fram och tillbaka, hoppat upp och ner och gnidit sig mot allt, bara för att det kliade så mycket. Men han sa ingenting i telefonen :p
Han är en söt pojke. (:

På fredag blir det myspys med Jujju. Prata en nedrans massa trams ska vi göra. Ska bli riktigt roligt. Vi brukade alltid sitta uppe halva natten och bara prata, och när vi väl bestämde oss för att sova, blev det tyst i en halv minut. Sen började någon prata igen, och den andra började skratta för att det inte gick att sluta. Och morgonen efter var vi så trötta så vi dog. Men roligt hade vi. Och det har vi fortfarande. Vi har ju trots allt känt varandra så länge jag kan minnas. Sen dagmamman, då var vi inte långa (:

Dagen efter igår, och innan imorron.

Jag och Filippa har funderat en massa idag med. Och insett att vi nog aldrig komma kunna bli klar med pluggandet i tid, och faktiskt ha tid över till sånt som man vill göra. Eftersom att jag kör på teorin "imorron". Allt kan göras sen. Så kan jag göra massa onödigt nu. Värdelöst.

Och eftersom att jag antagligen kommer fortsätta med detta ett bra tag till, så kan jag sitta här och skriva, så är det ju förhoppningsvis någon som bli glad.

Jag kom att tänka på när jag gick hem, hur underbart det hade varit att bara åka hemifrån. Utomlands, eller egentligen bara bort. Slippa alla krav och måsten. Men sen kom jag på att jag hade ju saknat alla hemma. Så om alla måsten hade åkt hemifrån i stället hade allt löst sig. Jag hade behövt ett långt lov från skola och föräldrar och bara leva. Men nu finns inte det i min värld, så det är väl bara att jobba på!

Stod faktiskt och skalade potatis med min kära bror innan. Det märks ju i alla fall att han har växt. Han är längre än mig och är jättestolt över detta. Och han har typ enorma fötter, typ storlek 44. Killen är 13! Eller kanske 14. Jag vet inte.. Jo han blir 14 i sommar. Och mamma fyller förresten år snart. Kanske får börja fundera ut någon present till henne. Hon blir ju aldrig nöjd med något, så man får chansa, på det hon blir minst onöjd med liksom. Kanske en dags ledigt. Slippa tvätta i en vecka. Fast då hade hon bara gått och irriterat sig på att jag hade börjat så sent. Till skillnad från mig, så är min mamma gärna uppe en lördagmorron klockan 8 och tvättar och städar. Det kan ju inte vara hälsosamt.

Och här får ni er en fin bild från min oerhört kassa webcam, bara för att det skulle bli något att titta på också typ.
So long suckers! :D





Glad dag med mycket pussar.

Goddag Sverige! Det är ju nästan en vecka sen jag skrev. Kasst! Men under denna vecka har jag väl antagligen pluggat way to much för mitt eget bästa, och umgåtts med nära och kära. Jag har även kommit på mig själv med att varenda gång jag är på toaletten och tvättar mina händer, måste jag spotta i vasken. Alltid. Jag har inte en aning om varför.
Idag hade jag planerat in att plugga, men så får jag ett väldans gulligt sms från pojken min, så jag kunde ju inte låta bli att hälsa på honom. På ett sätt är det ju ganska bra att det tar tid att åka dit, för då fick jag ju pluggat i alla fall (y)
Hemma hos Tobbisen blev det kladdkakekrig. Jag hade chokladsmet i hela huvudet, typ i pannan, kinderna, näsan, munnen, håret.. Plus en liten gullig chokladmustasch. Men jag gav igen när jag skulle tvätta bort allt och Tobbe stod och asgarvade, så han fick mitt pannklet över hela sin mun. Den var han inte med på!

Förresten så har Nisse kommit tillbaka nu. Han hade tydligen tagit sig en tur till Svalöv i hopp om att hitta hem till min mormor, för att tömma hennes frys. Det kan nämligen behövas. Sist hon skulle bjuda på glass var den fyra år för gammal. Glass blir aldrig för gammal. Men eftersom att hon bor i Billesholm, blev det ingen mat för Nisse. Jag sa till honom att han får kolla läget lite bättre innan han drar nästa gång.

Det gamla vanliga.

När jag var liten, trodde jag att det bodde en ekorre i morfars gitarr. Ni vet han man sjunger om i visan. Fast när han inte satt i granen vilade han i gitarren. Jag brukar tänka på honom ibland. Hur han springer runt där inne och käkar nötter eller vad det nu är det ekorrar gör..

Min pappa är kass på mat ibland. Har ni någongång käkat köttsoppa, ni vet såndär på burk? Med potatismos. Det var tydligen någon tradition inom familjen Roos, men det är inte gott. Eller jo lite, men det är typ äckligt salt. Det går åt 3 liter mjölk för att skölja ner en skål soppa, som dessutom ser helt skadad ut. Ni kan ju tänka er själva hur gott potatismos utblandat med soppa ser ut liksom?

Jag tror att Nisse har sprungit bort.. Jag har inte sett honom på 18 timmar. Och han brukar alltid springa runt mina ben annars. Är det någon som har en aning om var han kan befinna sig? Fast nej.. för ni ser ju inte ens honom. Ack nej, vad ska jag ta mig till? Jag tror jag ska locka med jordgubbssylt. Det tycker han ju om. Fast då kanske jag fångar in någon gammal gubbe istället. För jag menar vem tycker egentligen inte om jordgubbssylt? Det kan man ju ha till typ allt. Mackor, pannkakor, pizza.. Fisk..?


 
Och den vackra bilden har faktiskt min kära vän Jujju tagit. Beröm till henne! :D

Happy freakin' monday!

Tjingeling! Lite fjortisvarning på bilden får jag nog erkänna, men vafan. Jag är snygg ändå! Det är liksom mycket roligare att posa än att bara ha samma tråkiga leende i en kvart innan kameran ( ja, mobilen fortfarande) reagerar. Den är ju så seg.. Man ser i alla fall min nya scarfs. Och den gillar vi!

Har kommit på en ny anledning till att inte gilla skolan. Och det är för att den tar en sån nedrans tid. Först är man i skolan, och sen ska man hem och plugga lite till, till alla prov och inlämningar och skit. Det finns en massa människor som jag inte har träffat på evigheter. Och det är fan inte kul. Men jag har tagit ett steg in i det sociala livet igen i alla fall, börjat planera i början i veckan vad som händer. Så är ju chansen lite större att man kan träffa någon som man inte sett på ett tag. Så på fredag är det söta Jujju som gäller!

Och jag blev väldigt lycklig idag. När jag fick träffa min snygga pojkvän. Jag såg honom visserligen senast igår. Men en hel natt är väldigt lång tid när man är kär. Så därför finns det ungefär typ inget bättre än när man får sådär onödigt söta sms. Sen satt jag och log i typ en halvtimme :)
You have stolen my heart boy! <3

RSS 2.0