Onsdag igen, som så många gånger förr.

Hej, måste ju vara världens tråkigaste ord... Eller kanske inte världens, alla i hela världen pratar ju inte svenska. Men om vi säger Sveriges tråkigaste ord så ljuger vi ju inte. Så om jag skriver Merhaba istället så blir alla glada. Speciellt turkarna, för det råkar faktiskt vara turkiska. Kolla själv google translate.

Idag har jag haft matte till ingen nytta. Jag funderade väldigt starkt på att ha sovmorgon och börja efter min tråkiga håla istället. Alltså klockan 10.50. Men så kom jag på att vi skulle få tillbaka våra prov på matten, så då blev jag väldigt nyfiken. Så jag pallrade mig upp ur sängen i alla fall. Men vet ni vad? När jag kommer till mattelektionen, berättar lilla dum-i-huvudet-lasse att vi inte alls skulle få tillbaka några prov för de var inte helt och fullständigt korrekt färdigrättade. Förstår ni min frustration? Jag blev arg. Och la mitt huvud på bänken för att sova, men det var tydligen inte omtyckt, se lilla lasse hade nog vaknat på fel sida idag. Så jag skulle försöka att hålla mina ögon öppna, och det är ju inte det lättaste när man har en tråkig mattebok under näsan.

Jag tog mig i alla fall igenom lektionen, och sen väntade veckans drygaste stund. En och en halv timme håla. Själv. Alla andra läser språk, förutom några stackars datanördar som jag helst inte socialiserar mig med. Men jag brukar alltid ha tur att det är någon som inte orkar med sin språklektion och vill umgås med mig i stället. Men inte idag, inte. Det var prov till höger och vänster, upp och ner, framåt och bakåt, på tvären och på bredden. Så stackars lilla jag fick plugga kemi... Men det är tur att min pojkvän är söt och underhöll mig ett tag, så kunde jag använda det som ursäkt för att slippa lite kemi. Hur bra som helst.

Och för alla som undrar så är det tre dagar kvar tills det är 4 månader sen jag fick världens snyggaste kille. Det är ju verkligen inte illa alls om jag får säga så :D <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0